پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ دی ۱۳۹۴، ۱۸:۲۰

معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد:

کتابهای حوزه دین در میان سه بخش اصلی خریدهای وزارت ارشاد جای دارد

کتابهای حوزه دین در میان سه بخش اصلی خریدهای وزارت ارشاد جای دارد

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کتاب‌های حوزه دین در میان سه بخش اصلی خریدهای وزارت ارشاد جای دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین برنامه دیدار عمومی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اهالی نشر کتاب عصر امروز شنبه ۵ دی ماه با حضور سید عباس صالحی در کتابفروشی دارالکتب اسلامیه واقع در بازارچه کتاب تهران برگزار شد.

سید عباس صالحی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این برنامه ضمن بازدید از کتابفروشی قدیمی دارالکتب اسلامیه به مدیریت مرتضی آخوندی از فعالان پیشکسوت عرصه نشر کتب دینی در کشور با پتانسیل‌ها و غنای این کتابفروشی تخصصی عرصه نشر کتب دینی آشنا شد.

وی ضمن نشستی با مرتضی آخوندی چالش‌ها و مشکلات و موانع توسعه نشر کتاب‌های دینی در کشور را از زبان او جویا شد به بررسی راه‌های حل این موانع پرداختند.

در این برنامه همچنین چند تن از اهالی قلم و ناشران و کتابفروشان با معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و درباره مسائل مبتلا به انتشار کتاب در ایران و همچنین پیرامون انتشار آثارشان با وی گفتگو کردند.

سید عباس صالحی وی در این نشست همچنین درباره برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حمایت از کتابهای حوزه دین گفت: خرید آثار دینی جزو اولویت‌ها و مسائل مهمی است که هیئت خرید کتاب وزارت ارشاد بر مبنای مقدورات خود در دستور کار قرار داده است و سهم قابل توجهی از کتاب‌های حوزه دین از سوی این هیئت خریداری می شود.

به گفته معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کتاب‌های حوزه دین جزو سه حوزه نخست در میان فهرست‌های خرید هیئت انتخاب و خرید کتاب این وزارتخانه قرار دارد. علاوه‌بر آن از آثار ارزشمند در حوزه های دین، حمایت های مادی صورت می گیرد که در این بخش هم اقدامات قابل توجهی انجام می شود.

صالحی که در چهارمین برنامه دیدار عمومی خود با اهالی نشر و کتاب در محل کتابفروشی دارالکتب اسلامیه با خبرنگاران سخن می‌گفت درباره برنامه این وزارتخانه برای توقف روند تعطیلی برخی کتابفروشی‌ها در کشور نیز گفت: واقعیتی که وجود دارد این است که برخی از کتابفروشی‌ها در شرایط سختی فعالیت می‌کنند اما با جلو رفتن و رسیدن به برنامه ششم توسعه، ما امیدواریم که در این زمینه اقدامات جدی برداشته شود که من در هفته آینده گزارش مفصلی از پیشنهادهایی که در روند تدوین این برنامه در حوزه فرهنگ و نشر ارائه کرده ایم، به شما خواهم داد.

معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین کتابفروشی مرکز را مقصد پنجمین برنامه دیدار خود با اهالی نشر و کتاب در هفته آینده اعلام کرد و گفت: این کتابفروشی اعتبارجند نسل از حوزه‌های مختلف نشر را به خود اختصاص داده و هدف از حضور در این کتابفروشی، به واقع سپاسگزاری از نسل های پیشینی است که در این کتافروشی به تولید اثر پرداخته‌اند.

کد خبر 3010138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha