۷ دی ۱۳۹۴، ۸:۲۲

گزینه پیشنهادی شهرداری سنندج:

درآمدپایدار مشکل اصلی شهرداری سنندج/تعامل با شورا در اولویت است

درآمدپایدار مشکل اصلی شهرداری سنندج/تعامل با شورا در اولویت است

سنندج – گزینه پیشنهادی شورای اسلامی شهر سنندج تامین نبود درآمد پایدار را یکی از مشکلات اصلی شهرداری سنندج عنوان کرد و گفت: باید در راستای ایجاد درآمدهای پایدار برنامه ریزی بهتری صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزین رحیمی شامگاه یکشنبه در جلسه بررسی برنامه های گزینه های شهرداری سنندج به بیان چالش های اصلی موجود در شهرداری اشاره کرد و گفت: نبود برنامه ای استراتژیک و عملیاتی، نبود تناسب بین نیروی انسانی شهرداری و ماموریت های آن و ضعف در ساختار تشکیلاتی و نیروی انسانی، مشکلات مالی و کاهش شدید درآمدهای شهرداری و کاهش روزافزون مشروعیت اجتماعی بدلیل کم بودن سلامت اداری و عملکردی از چالش های پیش روی شهرداری سنندج است.

وی با بیان اینکه شهرداری برای پیشرفت و توسعه شهر نیاز به برنامه های کاربردی در تمام سطوح دارد، بیان کرد: برنامه پیشنهادی ام در این رابطه جلب مشارکت مردم در فرآیند برنامه ریزی برمبنای تکنیک برنامه ریزی شهری و راهبردهای توسعه شهر و تدوین برنامه های راهبردی پیشرفت و توسعه شهر با همکاری وهمفکری شورای شهر است.

وی توسعه همکاری و تعامل با شورا برای اجرای برنامه های تدوین شده، تدوین اهداف و راهبردهای توسعه مناطق سه گانه شهر بر مبنای برنامه های کلان شهر و تعریف شاخص های استقرار و توزیع مراکز خدمات شهری مانند پارک های علمی وپژوهشی، ورزشگاه ونمایشگاه وغیره  را از دیگر برنامه های پیشنهادی خود ذکر کرد.

رحیمی با بیان اینکه شهرداری چاق و فربه شده و از چالاکی آن کاسته شده است، گفت: پیشنهادم برای ایجاد تحرک در شهردای ارائه خدمات در بستر فناوری اطلاعات برای تسهیل خدمات رسانی به شهروندان و استقرار سیستم های یکپارچه و توسعه نظارت عامه بر تمامی فعالیت های شهری است.

وی عنوان کرد: باید به دنبال تکثیر منابع مالی و کاهش هزینه ها بود که انگیزه برای تکثیر منابع مالی زیاد است ولی متاسفانه برای کاهش هزینه ها تاکنون اقدامی نشده است.

وی یکی از راه حل های خود را برای چابک سازی و مدیریت منابع سازمانی را کاهش ورودی نیروی انسانی خواند و افزود: قرار نیست که چابک سازی با تعدیل نیرو همراه باشد بلکه با کاهش ورودی و کنترل درست می توانیم به این مهم دست پیدا کنیم.

رحیمی افزود: ۷۰ درصد نیروی انسانی هر نهاد و سازمانی را نیروهای اصلی و ۳۰ درصد را نیروهای فرعی تشکیل می دهند که در شهرداری این نسبت برعکس است و این شاخصی است که می توانیم براساس آن ارزیابی کنیم.

وی رویکرد خود را در شهرداری اقتصادی با تاکید بر مزیت هایی هم چون گردشگری ذکر کرد و گفت: تاکنون نگاه سیستمی به شهرداری نبوده و باید استراتژی و ساختار مشخصی برای آن تعریف کرد.

در ادامه این جلسه تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر سنندج به بیان سوالاتی ازگزینه مطرح شده برای تصدی شهرداری پرداختند.

به گفته رئیس شورای اسلامی شهر سنندج قرار شده در طول این هفته چهار گزینه مطرح شده برای تصدی شهرداری سنندج طی جلساتی به ارائه برنامه های پیشنهادی خود بپردازند که در این صورت تا هفته آینده شهردار جدید سنندج معرفی می شود.

کد خبر 3011276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha