پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ دی ۱۳۹۴، ۱۶:۰۳

فرماندار پیشوا خبر داد:

۷ شعبه سیار برای انتخابات هفتم اسفندماه در پیشوا تعیین شد

۷ شعبه سیار برای انتخابات هفتم اسفندماه در پیشوا تعیین شد

پیشوا-فرماندار شهرستان پیشوا گفت: به منظور تسهیل در اخذ آرای مردم، هفت شعبه سیار برای انتخابات هفتم اسفندماه در پیشوا تعیین شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر شنبه عباس ملکوتی خواه فرماندار پیشوا در حاشیه جلسه تعیین شعب اخذ رأی در این شهرستان، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمام تلاش مسئولان برگزاری انتخابات در شهرستان پیشوا، زمینه سازی برای حضور حداکثری مردم است.

وی با اشاره به تلاش های صورت گرفته در زمینه تعیین شعب های اخذ رأی افزود: تلاش شده تا شعب اخذ رأی در اماکنی که دسترسی مردم به آن مکان ها، آسان تر است، در نظر گرفته شود.

ملکوتی خواه اضافه کرد: امیدواریم با همکاری و هماهنگی های به عمل آمده، انتخابات باشکوهی در هفتم اسفندماه رقم خورده که موجب استحکام پایه های نظام اسلامی شود.

فرماندار شهرستان پیشوا گفت: به منظور تسهیل در اخذ آرای مردم، هفت شعبه سیار برای انتخابات هفتم اسفندماه در شهرستان پیشوا تعیین، که سه شعبه سیار در پیشوا و چهار شعبه در جلیل آباد مستقر خواهد بود.

وی ادامه داد: ۶۴ شعبه ثابت نیز در شهرستان پیشوا برای انتخابات هفتم اسفندماه پیش بینی شده است که ۴۸ شعبه در پیشوا  و ۱۶ شعبه ثابت در جلیل آباد خواهد بود.

کد خبر 3014995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha