پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

نوآم چامسکی در گفتگو با مهر:

سرکوب شدیدتر شیعیان عربستان بعد از اعدام شیخ نمر محتمل است

سرکوب شدیدتر شیعیان عربستان بعد از اعدام شیخ نمر محتمل است

نوآم چامسکی با اشاره به اینکه سرکوب شیعیان عربستان بعد از اعدام شیخ نمر ممکن است بدتر شود گفت: واکنش احتمالی غرب به این اعدام پوچ و توخالی خواهد بود.

گروه بین الملل-جواد حیران نیا: وزارت کشور عربستان سعودی دیروز با صدور بیانیه ای اعلام کرد که ۴۷ نفر را در این کشور اعدام کرده است که آیت الله «شیخ نمر النمر» و «فارس الشویل» نیز در میان آنها قرار دارند.

پیش از اجرای این حکم، دادگاه عالی عربستان حکم اعدام شیخ نمر النمر را تأیید کرده بود و این حکم در مرحله ای قرار داشت که تنها به دستور پادشاه عربستان اجرا و یا لغو می شد که به مرحله اجرا درآمد. آنچه در این میان جالب توجه می نماید چشم پوشی مدعیان حقوق بشر در خصوص جنایات آل سعود است.

پروفسور نوآم چامسکی نظریه پرداز امریکایی و استاد بازنشسته دانشگاه MIT  در خصوص اعدام شیخ نمر و چرایی سکوت حامیان غربی آل سعود از این اقدام به خبرنگار مهر گفت: در خصوص اعدام ایشان برخی واکنشها از سوی نهادهای حقوق بشری صورت گرفته است.

وی افزود: اما باید توجه داشت که احتمالا هیچ کار خاص و اقدامی عملی در قبال عربستان صورت نخواهد گرفت.

چامسکی در خصوص علت عدم واکنشها به اقدام عربستان گفت: دلیل این موضوع این است که عربستان یک متحد خیلی ارزشمند برای حامیانش است.

چامسکی در خصوص وضعیت شیعیان عربستان که حدود ۲۵ درصد جمعیت این کشور را تشکیل می دهند بعد از اعدام شیخ نمر گفت:  شیعیان عربستان به صورت بدی سرکوب شده اند. ممکن است که وضعیت شیعیان عربستان بعد از اعدام شیخ نمر بدتر نیز بشود و بیشتر سرکوب شوند.

وی در پایان و در خصوص واکنش آمریکا و غرب به اعدام شیخ نمر نیز گفت:  آنها ممکن است تنها اعتراضاتی پوچ و توخالی نسبت به این اقدام از خود نشان دهند.

کد خبر 3015356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha