پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ دی ۱۳۹۴، ۱۶:۰۱

در قالب اردوهای جهاد علمی؛

نخبگان در توسعه علمی استان بوشهر مشارکت می‌کنند

نخبگان در توسعه علمی استان بوشهر مشارکت می‌کنند

بوشهر - رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر گفت: نخبگان استان بوشهر با حضور در اردوهای جهاد علمی در توسعه آموزشی و علمی استان بوشهر مشارکت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا آذین در جمع خبرنگاران به برگزاری اردوهای جهاد علمی در استان بوشهر اشاره کرد و اظهار داشت: برگزاری این اردوها در توسعه علمی و فعالیت‌های آموزشی در استان نقش بسیار مهمی دارند.

وی بیان کرد: اردوهای جهاد علمی با همکاری و مشارکت نخبگان استان در نقاط مختلف استان به ویژه در سطح روستاها و مناق محروم اجرا می‌شود.

رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر اضافه کرد: دومین مرحله اردوهای جهاد علمی استان بوشهر با حضور ۱۰۰ نفر از دانش‌آموزان روستاهای شیف، چاهکوتاه، قلعه چاهکوتاه، تل اشکی، احمدی و آبطویل برگزار شد.

وی با اشاره به تدریس اساتید برجسته خانه ریاضیات و پارک علمی کودک و نوجوان استان بوشهر در این دوره‌های آموزشی، افزود: ریاضیات، فیزیک، علوم تجربی، نانو، نجوم، رایانه، احکام و قرآن از جمله مباحث آموزشی این دوره است.

آذین گفت: خانه ریاضیات، پارک علم و فناوری خلیج فارس، اداره کل آموزش و پرورش، بخشداری مرکزی بوشهر و سازمان بسیج سازندگی در برگزاری این دوره‌ها همکاری دارند که از آنها تقدیر و تشکر می‌کنیم.

وی ادامه داد: از مهمترین اهداف برگزاری اردوی جهاد علمی می‌توانیم به ایجاد عدالت آموزشی در سطح استان، افزایش کیفیت آموزش در مناطق کم برخوردار و روستایی و توسعه علمی یکپارچه اشاره کنیم.

کد خبر 3016048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha