پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ اسفند ۱۳۸۴، ۱۳:۱۰

در ادامه بررسي لايحه بودجه؛

مجلس واردات گوشت سفيد و قرمز را در سال آينده ممنوع كرد

مجلس واردات گوشت سفيد و قرمز را در سال آينده ممنوع كرد

مجلس به منظور حمايت از توليد كنندگان دام و طيور كشور، واردات گوشت قرمز و سفيد در سال آينده را ممنوع كرد.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، در ادامه بررسي لايحه بودجه سال 85 كل كشور و براساس بند "س" تبصره (2) دولت موظف شد در چارچوب اهداف برنامه چهارم توسعه و به منظور استمرار برنامه خودكفائي كشور در توليد گوشت قرمز و پودر ماهي متناسب با برنامه سالانه بخش ، تحصيلات لازم را جهت تامين سرمايه در گردش در اختيار توليد كنندگان قرار دهد.

آئين نامه اجرائي اين بند بنا به پيشنهاد مشترك وزارت جهاد كشاورزي، سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور و بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران به تصويب هيئت وزيران خواهد رسيد.

همچنين به جهت حمايت از توليد كنندگان دام و طيور كشور ، واردات گوشت قرمز و سفيد در سال 85 توسط دولت ممنوع شد.

براي مصرف انبوه و صنعتي، دستگاههاي اجرائي موظفند نياز خود را از محل دام و طيور داخل كشور تامين نمايند. در صورت نياز به اعمال سياست هاي تنظيم بازار ، وزارت جهاد  كشاورزي مجوز واردات و بخش غيردولتي با اولويت تشكل هاي دام و طيور را صادر خواهد كرد.

بر اساس بند الحاقي اين بند دولت موظف شد در چارچوب اهداف برنامه چهارم توسعه اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي جمهوري اسلامي ايران و به منظور توسعه صادرات غير نفتي ، كمك به اشتغال روستائيان بخصوص روستائيان و جلوگيري از مهاجرت ، تسهيلات لازم را جهت تامين سرمايه گذاري كارخانجات صنايع غذائي در اختيار توليد كنندگان قرار دهد.

آئين نامه اجرائي اين بند بنا به پيشنهاد مشترك وزارتخانه هاي جهاد كشاورزي و صنايع و معادن، سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور و بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران و مشاركت بخش خصوصي تهيه و به تصويب هيئت وزيران خواهد رسيد.

کد خبر 301727

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha