پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ دی ۱۳۹۴، ۱۴:۰۳

میرکل گمرک بوشهر:

صادرات از گمرکات استان بوشهر ۳۳ درصد افزایش یافت

صادرات از گمرکات استان بوشهر ۳۳ درصد افزایش یافت

بوشهر - ناظر گمرکات استان و مدیر کل گمرک بوشهر گفت: صادرات از گمرکات استان بوشهر ۳۳ درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد پورحیدر ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تلاش های بسیار زیادی به منظور بهبود وضعیت صادرات و واردات در گمرکات استان بوشهر صورت گرفته است و شاهد موفقیت‌های بسیار خوبی در این زمینه هستیم.

وی به افزایش ۱۵ درصد درآمد گمرکات استان بوشهر در هشت ماهه نخست امسال اشاره کرد و ادامه داد: درآمد گمرکات استان طی مدت یاد شده بیش از یک‌هزار و ۴۸۶ میلیارد تومان بوده است.

مدیرکل گمرک بوشهر به واردات یک میلیون و ۴۴ هزار تن کالا به ارزشی بالغ بر یک میلیارد و ۹۹۷ میلیون دلار از گمرکات استان اشاره کرد و ادامه داد: شاهد کاهش ۲۵ درصدی ارزش دلاری و کاهش ۱۱ درصدی وزن کالاهای وارداتی از گمرکات استان هستیم.

وی با اشاره به رتبه نخست گمرکات بوشهر در صادرات کالا، خاطرنشان کرد: از مهمترین کالاهای صادراتی استان بوشهر می‌توان به روغن پایه تصفیه اول، نرمال پارافین، الکیل بنزن خطی، انواع ماهی، میگوی پرورشی و سیمان اشاره کرد.

پورحیدر بیان کرد: بیش از ۱۷ میلیون و ۴۹۰ هزارتن کالا به ارزش دلاری بالغ بر هشت میلیارد و ۸۳۴ میلیون دلار طی هشت ماهه نخست امسال از گمرکات استان بوشهر به خارج از کشور صادر شده است.

وی با اشاره به افزایش دو درصدی وزن و افزایش ۳۳ درصدی ارزش صادرات از گمرکات بوشهر طی مدت یاد شده، افزود: بیشترین میزان صادرات به کشورهای امارات متحده عربی، هند، قطر، کویت و ویتنام صورت گرفته است.

کد خبر 3019379

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha