پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ دی ۱۳۹۴، ۸:۵۶

همکاری پارک علم و فناوری با پژوهشسراهای دانش آموزی گسترش می یابد

همکاری پارک علم و فناوری با پژوهشسراهای دانش آموزی گسترش می یابد

بندرعباس - مدیر مرکز رشد واحدهای فناور پارک علم و فناوری هرمزگان از گسترش همکاری بین پارک علم و فناوری هرمزگان و پژوهشسراهای دانش آموزی شهرستان بندرعباس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از پارک علم و فناوری هرمزگان، پویان ادیبی در نشست مشترک مرکز نوآوری پارک علم و فناوری هرمزگان با مدیران پژوهشسراهای دانش آموزای ناحیه یک و دو بندرعباس افزود: به منظور پیشبرد اهداف و کمک به اکوسیستم نوآوری، پارک علم و فناوری هرمزگان آمادگی دارد جهت تحقق این امر تفاهم نامه ای را با پژوهشسرای دانش آموزی امضا کند.

وی با بیان اینکه مرکز نوآوری با هدف حمایت از ایده های دانش آموزی و دانشجویی تاسیس شده است، ابراز داشت: برای این کار حمایت ها و خدماتی نیز در نظر گرفته شده است که می تواند در مشارکت دانش آموزان در توسعه فناوری نقش داشته باشد.

ادیبی همچنین به مشارکت پژوهشسرای های دانش آموزی در برگزاری رویدادهای ایده شو و استارت آپ ویکند اشاره و خاطرنشان کرد، حضور دانش آموزان در این رویدادها پررنگ بود که انتظار داریم با گسترش همکاری ها زمینه فعالیت بیشتر در این حوزه فراهم تر شود.

کد خبر 3021876

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha