پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ دی ۱۳۹۴، ۱۴:۳۱

پاسخ خانه هنرمندان به صحبت‌های کارگردان «ناگهان کفتری»

پاسخ خانه هنرمندان به صحبت‌های کارگردان «ناگهان کفتری»

تماشاخانه استاد انتظامی در واکنش به گفتگویی که کارگردان نمایش «ناگهان کفتری» درباره برنامه ریزی نامناسب این تالار انجام داده بود، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی گفتگوی مهدی چاکری کارگردن نمایش «ناگهان کفتری» با خبرگزاری مهر درخصوص برنامه ریزی و بی انتظامی در تماشاخانه استاد انتظامی، روابط عمومی خانه هنرمندان ایران مطلبی را در پاسخ به صحبت های کارگردان در اختیار خبرگزاری مهر قرار داده است.

در این یادداشت آمده است:

«در خصوص گفتگویی که مورخ ۲۳ دیماه ۱۳۹۴، ساعت ۸:۳۴ و شناسه خبر ۳۰۲۲۴۵۳، با عنوان افراد زیر ۱۸ سال این نمایش را نبینند. روی این سایت رفت، توضیحاتی لازم به ذکر است که خواهشمندیم در همان صفحه­ خبرگزاری انعکاس یابد.

تماشاخانه استاد عزت ­ا... انتظامی در سال جاری، تا کنون پذیرای ۲۵ اثر نمایشی و ۴ جشنواره تئاتری بوده است که این آثار از بین بیش از ۴۰۰ تقاضای رسیده، انتخاب و روی صحنه رفته است. شرایط اجرایی نمایش در این سالن به گونه ­ایست که هر ساله متقاضی گروه­های بیشمار جوان و تجربه ­گرای تئاتریست. برخورد صادقانه، صمیمانه و تخصصی این تماشاخانه با گروه ­های تئاتری به گونه ­ای بوده که با وجود امکانات سخت ­افزاری محدود تماشاخانه استاد انتظامی، همواره شاهد تجارب ارزشمندی بوده ­ایم که معمولاً جز خاطره ­ای خوب در ذهن تماشاگران، هنرمندان و کارمندان خانه­ هنرمندان ایران، چیز دیگری به یادگار نمانده است. شاهد این جریان، حضور چهار نمایش اجرا شده در این سالن در جشنواره بین ­المللی تئاتر فجر می­ باشد که هیچ
سالن دیگری در تهران، به این اندازه آثاری در جشنواره نداشته است.

در خصوص گفتگوی این خبرگزاری محترم با آقای مهدی چاکری، کارگردان جوان نمایش «ناگهان کفتری»، نکاتی قابل ذکر است:

در خصوص ذکر این نکته که نمایش مناسب بازدید برای افراد زیر ۱۵ سال نیست به توجه به اینکه این موضوع می تواند شائبه ­های متعددی را در ذهن بوجود بیاورد لذا ذکر این نکته الزامی است که به جهت اینکه این نمایش دارای شیوه عروسکی بوده اما اجرای آن مناسب بزرگسال است، از این رو بازدید سنین کودک و نوجوان پیشنهاد شود. همچنین قابل ذکر است تماشاخانه استاد انتظامی همواره دارای نظم و انضباط حرفه ای بوده و در همین رابطه توضحیات ذیل را به استحضار می­ رساند:

۱. کارگردان نمایش در گفتگوی خود با تاسف از حضور همزمان دو اجرا نام برده است. همه می­ دانیم که اکثر سالن­ های نمایشی شهر تهران این روزها دو و حتی سه نمایش همزمان را روی صحنه می ­برند و سالن انتظامی نیز به جهت امکان بیشتر برای گروه­ های علاقمند بر همین منوال عمل می­ کند. از سوی دیگر خود کارگردان با توجه به جلسات هماهنگی، ساعت و زمان اجرای خود را انتخاب کرده است.

۲. کارگردان نمایش در گفتگوی خود به پر آکسسوار بودن این دو نمایش اشاره کرده، که در مقایسه با سایر نمایش ­های اجرا شده در سالن انتظامی، دارای آکسسوار و لوازم صحنه­ به مراتب کمتری بوده ­اند.

۳. کارگردان نمایش در گفتگوی خود به عدم تجهیزات سالن اشاره نموده است. تماشاخانه استاد انتظامی دارای ۲۴ خط نوری، فضای صحنه ­ای ۱۳ در ۹، امکانات صدای حرفه ­ای، مانیتور شاهد اتاق فرمان، ۳ فضای پشت صحنه، اتاق اختصاصی گریم، اتاق نور و صدا و جایگاه تماشاگر غیرهمسطح می­باشد. جالب اینجاست که نمایش ایشان به تجهیزات نوری و صحنه ­ای خاصی نیاز ندارد و ایشان به درخواست خود و ضرورت نمایش، از بسیاری تجهیزات استفاده نکرده ­اند.

۴. در یکی از اجراهای نمایش مذکور، با هماهنگی خانه هنرمندان ایران و گروه اجرایی نمایش و موافقت کارگردان، مقرر شد بعد از اتمام اجرای دو گروه نمایشی، یک اثر موسیقی-تئاتر، فقط برای یک اجرا در سالن حضور پیدا کند. که این نمایش اجرا شد و هیچگونه صدمه، یا مزاحمتی برای دو اجرای دیگر ایجاد نکرد. البته حضور سه گروه اجرایی در یک شب و در یک سالن مشکلاتی را فراهم می­ سازد که پیشاپیش خانه هنرمندان ایران از اعضای گروه­ ها به دلیل همکاری در پیشبرد این شرایط سخت، تشکر کرده است.»

کد خبر 3026113

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha