پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۴۶

فرمانده انتظامی استان یزد:

میزان کشفیات موادمخدر در یزد افزایش ۸۶ درصدی داشته است

میزان کشفیات موادمخدر در یزد افزایش ۸۶ درصدی داشته است

یزدـ فرمانده انتظامی استان یزد از افزایش ۸۶ درصدی کشفیات موادمخدر در استان یزد از ابتدای سال جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار ایرج کاکاوند، ظهر امروز در همایش کلانتری‌ها و پاسگاه‌های استان یزد با اشاره به اینکه از سال گذشته تا به امروز با رصدی که در حوزه فعالیت کلانتری و پاسگاه‌ها داشتیم شاهد ارتقاء وضعیت امنیتی در سطح استان بوده‌ایم، اظهار داشت: با تلاش ماموران پلیس این استان و همپوشانی بین همه دستگاه‌ها، جرایم استان یزد کاهش یافته است.

کاکاوند، دغدغه اساسی و اصلی مردم را بحث سرقت دانست و بیان کرد: با برنامه‌ریزی صورت گرفته و استفاده از ظرفیت همه رده‌های پلیسی، سرقت از ابتدای سال جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۹ درصد کاهش داشته است.

فرمانده انتظامی استان یزد افزود: در برخی از سرقت‌ها که آثار بیشتری در ناامن کردن محیط و جامعه دارد، همانند سرقت منزل و خودرو، موفقیت‌های بهتری بیشتری را به دست آورده‌ایم.

وی با اشاره به کاهش ۲۰ درصدی در سرقت‌های مهم افزود: در کنار این موضوعات، شاهد کشف ۸۳ درصدی سرقت ها هستیم که این میزان نسبت به سال گذشته، افزایش ۱۱ درصدی کشف را نشان می‌دهد.

فرمانده انتظامی استان یزد با اشاره به کشف ۲۸ تن و ۲۰۰ کیلو انواع موادمخدر توسط ماموران پلیس این استان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون شاهد افزایش ۸۶ درصدی کشفیات موادمخدر نسبت به سال گذشته بوده ایم.

سردار کاکاوند با بیان اینکه در مورد تصادفات جرحی، فوتی و خسارتی با کاهش پنج درصدی مواجه بوده ایم، عنوان کرد: امیدواریم با تدابیر اندیشیده شده، شاهد کاهش بیشتر تصادفات در استان باشیم.

وی خاطرنشان کرد: همچنین برابر ارزیابی‌های صورت گرفته از ناجا، ماموران پلیس این استان در موضوع سلامت اداری و قرارگاه جهادی صیانت نیز رتبه اول را کسب کردند.

کد خبر 3027976

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha