پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۰:۲۷

مهمترین رویدادهای علمی هفته؛

هشدار هاوکینگ نسبت به نابودی زمین/ ماهواره چینی‌ها خبرساز شد

هشدار هاوکینگ نسبت به نابودی زمین/ ماهواره چینی‌ها خبرساز شد

در هفته ای که گذشت هاوکینگ نسبت به نابودی کره زمین هشدار داد، فالکون ۹ تجربه ناموفقی را از سر گذراند و چین از فرستادن ماهواره به نیمه تاریک ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر مهمترین رویدادهای فناوری و علمی در هفته ای که گذشت به شرح ذیل است:

در هفته جاری محققین دانشگاه ماسوچست آمریکا با انجام آزمایش بر روی کوسه متوجه شدند که این پستانداران آبزی حتی در عمق ۱۰۰ متری آب هم از وضوح بینایی برخوردار هستند.

این هفته محققین مرکز تحقیقاتی «IFW Dresden» آلمان موفق به ساخت نسل جدیدی از ربات های شتاب دهنده اسپرم در مقیاس میکروسکوبی شده اند که این روش می تواند ناباروی در مردان را به صفر برساند.

بر اساس مطالعات محققین اروپایی بر روی شامپانزها مشخص شد که این حیوانات همچون انسان به دوستان خود اعتماد می کنند

در ابتدای این هفته چین با اعلام اینکه در سال ۲۰۱۸ میلادی بعنوان اولین کشوری در جهان خواهد بود که ماهواره تحقیقاتی خود را در قسمت تاریک سیاره ماه یا قسمت دور آن فرود خواهد آورد، خبر ساز شد.

این هفته ماهواره بر فالکون ۹ که جیسون ۳ را برای سنجش و نظارت اقیانوسی به فضا پرتاب کرد در لحظه فرود، منفجر شد.

عکس‌های ارسالی فضاپیما «New Horizons» از سیاره پلوتون در هفته جاری نشان از بزرگ ترین آتشفشان موجود در خارج از کره زمین دارد که از نوع یخی است.

در این هفته استیون هاوکینگ،کیهان‌شناس و فیزیکدان مشهور هشدار داده است که انسانها با ساخته‌های خودشان در حال نابود کردن زمین هستند و تنها راه نجات‌شان در آینده زندگی در سیارات دیگر خواهد بود.

در اواسط هفته جاری میلادی شرکت سونی از کوچکترین مدل پروژکتور قابل حمل در اندازه بسیار کوچک رونمایی کرد. از ویژگی منحصر به فرد این ویدئو پروژکتور بسیار کوچک، قابلیت نمایش تصاویر بر روی دیوار یا هر سطح دیگری از فاصله بسیار نزدیک است. 

 بزرگترین مکعب روبیک دنیا در اندازه ۲۲ در ۲۲ طراحی شد و تعداد راه‌حل‌های درهم شدن این مکعب برابر با ۴.۳ در ۱۰ به توان ۱۷۹۵ است و به نظر می‌رسد که راهی برای شمردن این عدد وجود ندارد و نزدیکترین عدد به آن ۱۷۹۴ صفر دارد.

در هفته جاری با انجام آزمایشات محققین دانشگاه جانز هاپکینز مشخص شد که دوزهای بالای کوکائین با تحریک فعالیت بیش از حد اتوفاژی، سلول‌های مغز را از بین می‌برند.

 

کد خبر 3029860

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha