به گزارش خبرنگار مهر، قدرت الله ولدی شامگاه شنبه در حاشیه جلسه احیا ظرفیتهای راکد لرستان در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری جلسات این ستاد اظهار داشت: در این جلسات مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی استان لرستان با حضور استاندار لرستان مورد بررسی قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در استان لرستان ۶۱۸ واحد صنعتی و غیر صنعتی تعطیل وجود دارد عنوان کرد: رقم ریالی و میزان سرمایه گذاری این تعداد واحد هزار و ۶۵۵ میلیارد تومان استت.
مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری لرستان با بیان اینکه بر اساس دستور مدیریت ارشد لرستان ادارات مختلف را برای بررسی مشکلات و تعیین تکلیف این تعداد واحد صنعتی و غیر صنعتی استان دسته بندی کرده ایم گفت: در این راستا اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۱۴۸ واحد صنعتی راکد دارد.
ولدی تصریح کرد: همچنین سازمان جهاد کشاورزی ۱۹۴ واحد، سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان ۱۲۱ واحد، شرکت شهرک های صنعتی ۱۴۱ واحد، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز ۱۴ واحد تعطیل و راکد دارند.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته مقرر شده که هفته ای حداقل یک جلسه و ماهیانه چهار جلسه برای بررسی مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی راکد استان برگزار کنیم افزود: در این جلسات وضعیت سه تا پنج واحد تعیین تکلیف می کنیم.
مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری لرستان با بیان اینکه تا کنون ۱۲ واحد صنعتی و غیر صنعتی استان را در این جلسات تعیین تکلیف کرده ایم ادامه داد: در این راستا برخی از دستگاههای اجرایی استان هستند که نسبت به رفع مشکلات واحدهای راکد استان همکاری لازم را ندارند.
ولدی با بیان اینکه در این راستا استانداری لرستان ورود پیدا کرده است ادامه داد: همچنین مجریان طرحهای راکد استان را به جلسات دعوت می کنیم تا از زبان آنها مشکلات شان را جویا شویم.
وی با اشاره به دعوت از دستگاههای خدمات رسان و همچنین بانکهای استان برای تعیین تکلیف واحدهای راکد در جلسات احیا ظرفیتهای راکد لرستان تصریح کرد: در نهایت هدف ما این بوده که حداقل بتوانیم مشکلات ۵۰ درصد واحدهای راکد استان را برطرف کنیم.
مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری لرستان با تاکید بر لزوم احیا واحدهای راکد استان از سوی مجریان نیز بیان داشت: در غیر اینصورت بر اساس قانون با آنها برخورد می شود.
نظر شما