به گزارش خبرنگار "مهر" در مشهد، پرويز فتاح در اين همايش با اشاره به شعور بالاي مردم در درك مشكلات كشور گفت : ما امروزه مي توانيم با كمك و همت بلند مردم و حق طلبي آنها در رابطه با انرژي هسته اي استقلال كشور را حفظ كرده و اين حق را كه حق كل جامعه اسلامي است از تجاوز گران بگيريم .
وي افزود : بعد از انقلاب اسلامي جرات مردم در بيان خواسته هايشان افزايش يافته وهمين امر باعث شده كه با استقامت و اتحاد بيشتري در اين راه تلاش كنند و با اين وحدتشان باعث ترس كشورهاي خارجي شوند.
فتاح در ادامه با بيان اين مطلب كه همه ما در معرض آزمون هستي افزود : ما هم اكنون تحت آزمايش الهي هستيم و بايد با الگوگيري از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و با ايمان به خدا ، همت بالا و پشتيباني دولت در اين راه مقاومت كرده تا ضمن پيروزي در اين آزمون باعث سر افرازي و عزت كشور شويم .
نظر شما