پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ بهمن ۱۳۹۴، ۱۳:۳۹

نایب‌ رئیس هیئت بدمینتون قم در گفتگو با مهر:

بانوان بدمینتون باز قمی از صعود به لیگ دسته اول کشور بازماندند

بانوان بدمینتون باز قمی از صعود به لیگ دسته اول کشور بازماندند

قم - نایب‌ رئیس هیئت بدمینتون استان قم، گفت: بانوان بدمینتون باز قمی با شکست در مرحله حذفی از صعود به لیگ دسته اول کشور بازماندند.

آزاده ترکمنی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: رقابت‌های لیگ دسته دوم بدمینتون بانوان کشور عصر جمعه در تنکابن مازندران به کار خود پایان داد و تیم بدمینتون بوژنه قم نتوانست جواز حضور در دسته اول را به دست بیاورد.

وی افزود: تیم بدمینتون قم با ترکیبی جوان در این مسابقات شرکت کرده و در مرحله گروهی با یک پیروزی و یک شکست به دور دوم راه یافت اما در مرحله حذفی با شکست برابر تیم آلومینیوم سازی تینای گیلان از صعود به جمع ۴ تیم پایانی باز ماند.

نایب رئیس هیئت بدمینتون استان قم گفت: تیم بوژنه قم در نخستین دیدار خود ۵ بر صفر تیم پالایش نفت آبادان را شکست داد که شادی رحمتی، شبنم رحمتی و سارا حسینی از قم مسابقات انفرادی و تیم‌های دوبل سارا حسینی و نرگس افشاری و تیم دوبل شادی رحمتی و فاطمه جنتی از قم حریفان خود از تیم آبادانی را شکست دادند.

ترکمنی بیان داشت: در دومین بازی تیم بوژنه قم برابر تیم شهر الکترونیک در یک مسابقه نزدیک ۳ بر ۲ بازنده شد و به عنوان تیم دوم راهی دور حذفی شد که در این بازی شادی رحمتی و شبنم رحمتی، ۲ بازی انفرادی را برای قم کسب پیروزی کردند.

وی عنوان کرد: در مسابقه حذفی تیم تیم بوژنه قم برابر تیم آلومینیوم تینای گیلان قرار گرفت که این مسابقه فشرده نیز در نهایت ۳ بر ۲ به سود تیم گیلانی پایان یافت که شادی رحمتی در مسابقه انفرادی و شادی رحمتی و نرگس افشاری در مسابقه دوبل برندگان مسابقات نماینده قم در این بازی بودند.

نایب رئیس هیئت بدمینتون استان قم تصریح کرد: تیم بوژنه قم با دراختیار داشتن ۴ بازیکن جوان و نوجوان و ۲ بازیکن امید و کمبود بازیکن بزرگسال و باتجربه از راهیابی به لیگ دسته اول بازماند در حالی که سایر تیم‌ها هزینه سنگینی برای جذب بازیکن و راهیابی به لیگ دسته اول کرده بودند.

کد خبر 3036733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha