پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ بهمن ۱۳۹۴، ۱۴:۰۰

مدیرکل راه آهن هرمزگان:

حمل و نقل ریلی در بندرشهید رجایی ۲۳ درصد افزایش یافت

 حمل و نقل ریلی در بندرشهید رجایی ۲۳ درصد افزایش یافت

بندرعباس - مدیرکل راه آهن هرمزگان از افزایش ۲۳ درصدی حمل و نقل ریلی نسبت به جاده در بندر شهید رجایی خبر داد.

 محمد پورفخری در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد عملکرد ۱۰ ماهه سال جاری اظهار داشت: در  بندرشهید رجایی از ابتدای سال جاری تاکنون شاهد رشد ۶۲ درصدی در زمینه تناژ و رشد ۶۳درصدی در زمینه تعداد واگن بوده ایم.

وی بيان كرد: در این مدت جابجایی چهار میلیون و ۴۹۲هزار و ۸۸۵ تن محصولات اعم از ترانزیت، نفتی و غیرنفتی انجام گرفته که این امر به وسیله ۷۸ هزارو ۹۲۷دستگاه واگن محقق شده است.

پورفخری در خصوص تخلیه و بارگیری کانتینری عنوان کرد: در زمینه تخلیه و بارگیری از ۴۴ هزار و ۶۳ TEU درسال گذشته به ۴۵ هزار و ۸۱۱ TEu رسیده که شاهد رشد چهار درصدی بوده ایم.

وی افزود: امسال با توسعه خطوط ریلی در محوطه بندری شهید رجایی سهم جابجایی بار توسط حمل و نقل ریلی نسبت به جاده‌اي ۲۳ درصد افزایش یافته است.

مدیرکل راه آهن هرمزگان اضافه کرد: در مجموع عملکرد راه آهن هرمزگان در زمینه حمل کالای ترانزیت توسط ۱۹ هزار و ۱۱۶ دستگاه واگن و به میزان یک میلیون و ۶۴ هزار و ۴۲۰ تن بار بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در تعداد واگن ۱۷۴درصد و در زمینه تناژ ۲۱۳ درصد رشد داشته است.

وی اهم کالاهای ترانزیت شده را گوگرد، پنبه، مواد معدنی عنوان کرد و گفت: کانتینر و مواد فله به مقاصد کشورهای آسیای میانه (ازبکستان، ترکمنستان، تاجیکستان) به سمت مرز سرخس ارسال می شود.

پورفخری در خصوص عملکرد اداره کل راه آهن هرمزگان در محور بندرعباس به بافق گفت: در زمینه تخلیه و بارگیری ۱۰ماهه به وسیله ۱۹۴ هزار و ۴۹۷ دستگاه واگن به تناژ ۱۲ میلیون و ۵۵ هزار و ۷۰۱ تن محمولات در این اداره کل جابجا شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد در زمینه واگن و ۹ درصد در زمینه تناژ رشد داشته است.

کد خبر 3037068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha