به گزارش خبرگزاري مهر متن كامل بيانيه انجمن روزنامه نگاران مسلمان به اين شرح است:
آخرين برگههاي تقويم سال 84 در حالي ورق ميخورد كه نظام اسلامي با عبور از ميان امواج بادهاي مخالف، در آستانه ورود به ساحل مقصود به سر ميبرد. هنرنماييهاي افسونگر يك ملت پرافتخار در صحنههاي صيانت از آزمون نظام نشان داد كه اين ملت جاويد با عزمي راسخ به افقهاي دور، چشم دوخته و با دستي توانا به ساختن ميهن خويش همت گمارده است.
نگاهي به دوازده ماه سپري شده به ما يادآوري ميكند صحنههاي اوج و با شكوهي را كه ملت مسلمان به رغم برخي كاستيها و گلايهها خالق آنها بوده است. در آوردگاه 27 خرداد و 3 تير سال جاري، مردم در رقابتيترين و كثرتگرايانهترين انتخابات تاريخ جمهوري اسلامي ايران، در برابر هشت شعار كانديداهاي رياست جمهوري نشان دادند، اگرچه در پارهاي خواستهها متفاوتند، اما ملتي هستند كه در آرمانخواهي همه با هم مشتركند.
دوم خرداد 76 و سوم تير 84، هر دو از يك جنس بودند، هر دو از جنس جستجوي فرصتها براي ساخت سكويي براي پرش نظام اسلامي.
اولين و بزرگترين پيروز انتخابات نهم، مردم بودند؛ مردمي كه طي دو مرحله حضور، در 27 خرداد و 3 تير و شركت در يك شبه رفراندوم 58 ميليون رأي را به نفع نظام اسلامي به صندوقها ريختند و به آنهايي كه كليدهاي اشتباه در قفلها انداخته و به زور مشغول چرخاندن آن بودند، گوشزد كردند به متن جامعه و مردم برگرديد تا پردههاي حائل و فاصلههاي غالب، بيش از اين باعث گمراهي و به بيراهه رفتن شما نشود.
نتيجه انتخابات نهم نشان داد كه گفتمان غالب در كشور، مبارزه با فقر، فساد و تبعيض است. مردم نشان دادند كه فرق ميان صداقت و صراحت و وفاداري به اصول و اخلاق و آرمانهاي نظام اسلامي را با برخوردهاي كاسبكارانه و موج سواريهاي پيدا و پنهان به خوبي ميدانند. از اين رو قافلهسالار نظام اسلامي در تحليل انتخابات نهم فرمودند: «در اين انتخابات پرشكوه و پرافتخار، مردم نشان دادند كه تشنه عدالت و حقيقت و دشمن فساد هستند.» و سپس در اولين ديدار اعضاي هيأت دولت با ايشان، معظمله بيان داشتند: «عدالت محور بودن دولت جديد، حرف بزرگي است، طرح شعار عدالت به عنوان محور حركت دولت يك كار جديد و يك تحول است كه به آن پايبند باشيد. با پيروزي و تشكيل دولت آقاي احمدينژاد، انقلاب در مسير صحيح خود قرار گرفت.»
خدمت بيمنت به خلق خدا از محوريترين شعارهاي احمدينژاد در دوران انتخابات رياست جمهوري بود. او وعده داده بود در صورت انتخاب شدن، با شعار عدالت يعني توزيع برابر فرصتها، به ميان مردم 30 استان كشور خواهد رفت تا از نزديك با دردها و آلام آنها آشنا شود. احمدينژاد به اين وعده خود تاكنون عمل كرده است و اين سفرها باعث شده كه مجموعه دولت به صورت فعال و عملياتي وارد صحنه شود و بهگونهاي واقعي با متن مردم پيوند بخورد. سفرهاي 9گانه احمدينژاد، رابطه ميان حاكميت و مردم را استحكامي چند باره و چندلايه بخشيده و حصارها و پردههاي ميان مردم و مسئولان را برچيده است. مردم در مواجهه مستقيم و چهره به چهره، چشم در چشم مسئولان ميدوزند و انبوه مطالبات برزمين مانده خود را با كلامي صريح و شفاف بيان مينمايند.احمدينژاد با شكستن حلقههاي بسته مديريتي كه برخي تصور ميكردند مقام و مسندهاي دولتي، ملك مطلق و مادام العمر آنهاست، اقدامات شجاعانهاي را آغاز كرده است.
از سوي ديگر، هماهنگي به وجود آمده ميان دولت، مجلس، قوه قضائيه و ساير نهادها و ارگانهاي نظام باعث شده، آرامش به فضاي سياسي، اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي جامعه بازگردد. در سال 84، مردم ما كمتر شاهد جار و جنجالهاي بيهوده و سياسي و شعلهور شدن اختلافات ساختار شكن ميان اركان نظام اسلامي بودند.
گفتمان اصولگرايانه دولت نهم در عرصه سياست خارجي باعث شد كه مبناي رابطه جمهوري اسلامي ايران با كشورهاي ديگر براساس رفتار متقابل آنان در حوزه روابط بينالملل شكل گيرد. محوريت ايجاد رابطه مسالمتآميز با كشورهاي همسايه، تعميق ارتباط سياسي، اقتصادي و فرهنگي با كشورهاي اسلامي و گسترش علقههاي معنوي با جنبشهاي اسلامي منطقه از مهمترين برنامههاي نظام در سال جاري بود كه به بخشهاي عمدهاي از اين هدفگذاريها دست يافتيم.
مواضع اصولگرايانه و مقتدرانه دولت نهم در عرصه سياست خارجي، مايههاي اميد را در دل مسلمانان شكوفا كرده است . بازتاب سخنان آرمانمدارانه دكتر احمدي نژاد در سمينار «جهان بدون صهيونيسم» و همچنين افشاي دروغ بزرگي به نام هولوكاست، حاميان رژيم صهيونيستي را در شوكي عميق فرو برد؛ بهگونهاي كه رسانههاي غرب در هم شكسته شدن خطوط قرمز غرب و ورود به حريم ممنوعهشان را توسط احمدي نژاد بر زبان آوردند. شكستن تمامي تعليقهاي تحميلي كه با آغاز به كار كارخانه يو سي اف اصفهان، به چرخه درآمدن سانتريفيوژهاي نطنز، شروع تحقيقات هستهاي و تزريق گاز همراه بود، گواهي ديگر براين مدعاست كه «ملت ما مي تواند»؛ چراكه اينچنين مقتدرانه و حكيمانه رفتاركردن در مقياسهاي رايج دنيا نميگنجد و خداوند به خاطر همين لياقتهاست كه عصاره قدرت آمريكا را در صحنههاي رويارويي با ملت ايران ، يكي پس از ديگري بر زمين ميكوبد تا تحمل همه تلخكاميها بر ذائقه ملت شيرين شود.
حضور دهها ميليوني مردم در بيست و هفتمين تجديد بيعت سالانه با آرمانهاي حضرت روح الله، هموكه درفش آفتاب در مشت ، پرچم رهايي بر دوش و آئين آئينه در قلب داشت، انگشت بهت و حيرت را بر لبان تمامي ناظران داخلي و خارجي نشاند.
مردم در راهپيمايي 22 بهمن امسال نشان دادند كه در انتظار زايش و رويش دوباره ، دستان و بازوان خود را بر دستان و بازوان ستبر آن سيد خراساني حلقه زدهاند تا بادبانها را محكم كرده و از دل توفانها عبور نمايند.
حضور حماسي و گسترده مردم در انتخابات نهم و راهپيمايي شكوهمند و غرور آفرين 22 بهمن ، گوياي اين واقعيت اساسي است كه ملت 70 ميليوني ايران اسلامي در هنگامه بروز پديدههاي سياسي و امنيتي مهمتر همچون دفاع از تماميت كشور و آرمانهاي نظام اسلامي، مشاركت جويانهتر عمل ميكند و اين خود مبين ظرفيتهاي بالاي ملي براي مشاركت در رخدادهاي بزرگتر و به نوعي مصونيتبخش امنيت ملي كشور به حساب ميآيد.
توزيع سهام عدالت، ساماندهي تسهيلات بانكي، توزيع عادلانه بودجههاي استاني و تقويت نظارت و حسابرسي بر عملكرد دستگاههاي دولتي از ديگر دستاوردهاي استقرار دولت نهم در سال 84 بود.
آمارها نشان ميدهد عليرغم برخي نگرانيهاي افراطي و سياه نماييهايي كه از وضعيت فرهنگي و رفتاري جوانان ايران اسلامي ميشود، تعداد و درصد جوانان مشتاق حضور در مراسم ديني و مذهبي همچون اعتكاف، سال به سال افزايش مييابد؛ بهگونهاي كه اين رقم در سال جاري از مرز 300 هزار نفر گذشت و اين مهم حاكي از بالندگي و فطرت پاك و زلال جوانان ايران اسلامي است. بر اين اساس است كه « تامس.ال. فريدمن» روزنامهنگار معروف آمريكايي پس از سفر به خاورميانه ، در سرمقاله روزنامه نيويورك تايمز نوشت:« اكنون در خاورميانه اين بمب اتم نيست كه آمريكا را تهديد مي كند، بلكه بيداري و آرمانگرايي و دينيشدن نسل امروز دنياي اسلام است كه با تنفر روزافزون از سياستهاي آمريكا به تقابل با دنياي غرب برخاسته است.بدون شك اين تفكر از سوي جمهوري اسلامي ايران و الگوي آن جوان مسلمانان ايران است.»
پيروزي ائتلاف يكپارچه در انتخابات پارلماني عراق نيز يكي از مهمترين رخدادهاي سياسي دنيا در سال جاري بود. تحليل انتخابات عراق نشان ميدهد كه آمريكا نه تنها در تحقق اهداف خود ناكام ماند، بلكه اوضاع برخلاف آنچه تصور ميشد در حال شكلگيري است. بدون ترديد، تاثيرات الهامبخش انقلاب اسلامي ايران باعث شد دومين دولت شيعي در جهان اسلام به روي كار آيد.
همچنين پيروزي قاطع حماس در انتخابات پارلماني فلسطين، كه از آن با عنوان «زلزله سياسي خاورميانه» ياد كردند، ورود 85 درصدي مجاهدين در انتخابات پارلماني افغانستان، پيروزيهاي اخوان المسلمين در مصر، پيروزيهاي خيرهكننده اسلامگرايان و انتخابات شوراي عربستان و پارلمان كويت، از ديگر ثمرات الهامبخش نظام اسلامي در سال 84 بود. اگرچه عبور اين پيام الهامبخش از مرزهاي خاورميانه و شكلگيري گفتمان استكبار ستيزانه در ميان ملل محروم كه نمونههايي از آن را در شيلي، بوليوي و ونزوئلا را مشاهده كرديم، نبايد از نظر دور داشت . منطقهاي كه سالهاست حياط خلوت ايالات متحده آمريكا به حساب ميآمد.
و اينك در واپسين روزهاي سال 84 آمدهايم تا پا جاي پاي بهار بگذاريم. همه آمدهاند و آماده. اين روزها روز نيمخيز شدن يك ملت براي ورود به عرصهاي ديگر است.تنها تا شروع نهايي، ساعاتي بيش نمانده است . نفسها در سينه حبس شدهاند و چشمها به افقهاي دور خيره شدهاند، هيچ كس آرام و قرار ندارد، صداي تپش قلبها را ميتوان شنيد و نبضها تندتر از هميشه ميزنند.
همه ميخواهند طلايه دار كاروان 85 باشند و همه در انتظار بانگ رحيل به شمارش لحظهها افتادهاند.انگار بازوان آرش ديگر تاب و توان تحمل ندارد. او كمان را رها خواهد كرد تا مرزهاي شرف و اقتدار يك ملت را در ماوراي افقهاي دور ترسيم نمايد.پيكان آرش هرجا كه فرود آيد، همانجا مرز نور و ظلمت و پاكي و پلشتي خواهد بود.
ما در انتظار رجعت سرخ ستارهايم و تا طلوع فجر از دل ظلمت شب ، به اندازه پريدن يك شاپرك از روي غنچه نسترن تا برگ گل شقايق زمان باقي است و كافي است لحظهها را شمارش كنيد...
نظر شما