علیرضا رئیس اوژن در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش نشاط اجتماعی در بالندگی و پیشرفت همه جانبه جامعه اظهار داشت: شهرستان ملارد نیز از این قاعده مستثنی نیست و با عنایت به بافت جمعیتی موجود، ضرورت تقویت این مولفه خطیر بیش از مناطق دیگر احساس می شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ملارد افزود: با عنایت به اهمیت موضوع، مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی با هم افزایی و همسویی دیگر ادارات، طرح ها و برنامه های متعددی را با هدف توسعه این عنصر اثرگذار در شهرستان ملارد عملیاتی خواهد کرد.
رئیس اوژن گفت: پیشگیری و دفع آسیب های اجتماعی و مهار تنش های احتمالی از دیگر ثمرات سازنده نشاط اجتماعی است و مجموعه این مولفه های سازنده، ایجاب می کند بیش از پیش برای تحقق و پیشبرد امر مذکور تلاش و برنامه ریزی شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملارد عنوان کرد: بهره گیری از ظرفیت ها و توانمند های بومی، محلی و منطقه ای هنرمندان و فعالان فرهنگی یکی از ابزارها و اهرم های توانمند ما در اجرایی شدن برنامه ها و هدف گذاری های لحاظ شده در این عرصه محسوب می شود.
رئیس اوژن افزود: تجربیات پیشین نشان می دهد عموم مردم ساکن در شهرستان ملارد استقبال بسیار خوبی از چنین برنامه هایی خواهند داشت.
وی یادآور شد: هدف نهایی ما از برگزاری چنین طرح هایی، ایجاد وحدت و همبستگی هر چه بیشتر میان عموم مردم ساکن در این شهرستان است تا با همسویی مضاعف میان اقوام و طوایف منطقه یاد شده، تهدیدات احتمالی دفع و فرصت های اجتماعی به نحوی مضاعف تقویت شود.
نظر شما