پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۱۴:۰۰

نایب رئیس اتاق ایران مطرح کرد:

شکل‌گیری حلقه اول توسعه اقتصادی ایران/ باید صحنه‌گردان خوبی باشیم

شکل‌گیری حلقه اول توسعه اقتصادی ایران/ باید صحنه‌گردان خوبی باشیم

نایب رئیس اتاق ایران، قراردادهای امضا شده اخیر با اروپایی‌ها را حلقه اول توسعه اقتصادی دانست و گفت: البته صحنه‌گردانی اقتصاد جدید ایران بسیار مهم است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا انصاری در نشست خبری با تشریح دستاوردهای سفر رئیس‌جمهور و بخش خصوصی به ایتالیا و فرانسه، گفت: سفر اخیر رئیس‌جمهور به ایتالیا و فرانسه، اولین حلقه از زنجیره توسعه است و باید از فرصت ایجاد شده و کوشش‌های خوب سیاسی در جهت تعامل با دنیا، حداکثر بهره‌برداری را صورت داد، چرا که هم‌اکنون مشکل اصلی اقتصاد ایران مسئله بیکاری است؛ اگرچه سختی‌هایی که بر اثر تحریم‌ به مردم تحمیل شده، کم نبوده است.

نایب رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران افزود: باز شدن دروازه‌ای برای تعامل با اقتصاد دنیا، صحنه جدیدی برای فعالان اقتصادی به شمار می‌رود، ضمن اینکه طرف‌های اروپایی به دلیل بحران اقتصادی، اشتهای فوق‌العاده‌ای برای تعامل با بازار ایران دارند.

وی ادامه داد: از فرصتی که به‌وجود آمده، باید به نفع منافع ملی حداکثر استفاده را صورت داد اما باید توجه داشت که اداره کردن این موضوع و صحنه جدید پیش‌روی اقتصاد ایران نیز مهم است، چرا که کشورهای غربی مایل هستند دروازه‌های اقتصادی ایران به روی آنها باز شود در حالی که ما باید با تمرکز بر مسئله بیکاری، زمینه‌ساز توسعه و رفع این بحران شویم.

انصاری اظهار کرد: ایران بعد از ترکیه و عربستان در منطقه به لحاظ اقتصادی سوم است که باید به جایگاه اصلی خود برگردیم، چرا که اگر ایران به لحاظ سیاسی و نظامی، قدرت برتر منطقه است، باید به لحاظ اقتصادی نیز قدرت برتر باشد و آثار آن را در زندگی مردم ملموس کند.

وی خاطرنشان کرد: با پتانسیل و استعدادی که در اقتصاد ایران وجود دارد، صادرات کشور حداقل باید ۴۰۰ میلیارد دلار باشد، ضمن اینکه مشارکت‌های اقتصادی با خارجی‌ها نیز تنها با سرمایه‌گذاری مشترک و با مشارکت بخش خصوصی باشد.

نایب رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران تصریح کرد: سفر اخیر اروپایی رئیس‌جمهور و انعقاد برخی قراردادها در این سفر، یک آغاز برای توسعه اقتصادی ایران به شمار می‌رود که باید از فرصت پیش‌آمده، نهایت همکاری را صورت داد.

کد خبر 3039287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha