به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا بازدار صبح سه شنبه در آیین بهره برداری از طرحهای کشاورزی استان ایلام به مناسبت دهه فجر اظهار داشت: امسال در این استان ۵۷۵ هکتار از زمین های زارعی با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال و اجرای سیستم های نوین تحت پوشش شبکه آبیاری تحت فشار قرار گرفت.
وی افزود: در زمینه احداث شبکه زهکشی و آبیاری ۴۷ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان ایلام با چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار امسال به پیمان رفته است که این امر موجب شده تا ایلام بعد از خوزستان دومین استان کشور در حوزه احداث شبکه های زه کشی و آبیاری نوین باشد.
بازدار تاکید کرد: یکی از سیاست های سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام افزایش شبکه های زهکشی و آبیاری اراضی سطح زیر کشت است تا این میزان را در سال آینده به ۱۰۰ هزار هکتار برساند.
وی سرمایه گذاری دولت تدبیر و امید در حوزه کشاورزی استان ایلام را در دو سال گذشته بسیار چشمگیر اعلام کرد و یادآور شد: اجرای این طرح ها نقش قابل توجهی در افزایش تولید و اشتغال زایی به ویژه برای فارغ التحصیلان بخش کشاورزی دارد.
بازدار گفت: از مجموع ۸۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی آبی ایلام تاکنون ۲۲ هزار هکتار به سیستم های نوین آبیاری مجهز شده اند که سرانه مصرف آب کشاورزی در استان را از یک و دو دهم لیتر به شش دهم لیتر کاهش داده است.
وی تصریح کرد: ۴۰ پروژه کشاورزی با اعتباری بیش از یک هزار و ۶۱۰ میلیارد ریال در دهه فجر امسال در نقاط مختلف استان ایلام مورد بهره برداری قرار می گیرند یا عملیات اجرایی آنها آغاز می شود.
نظر شما