پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ بهمن ۱۳۹۴، ۸:۴۸

حبیبی نژاد خبرداد:

نمایشگاه بزرگ کتاب در شرکت نفت و گاز گچساران برپا شد

نمایشگاه بزرگ کتاب در شرکت نفت و گاز گچساران برپا شد

گچساران- رئیس شورای اطلاع رسانی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران از برپایی نمایشگاه بزرگ کتاب به مناسبت گرامیداشت دهه فجر در این شرکت خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، ساسان حبیبی نژاد شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: این نمایشگاه که به پیشنهاد شورای فرهنگی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در محل کتابخانه مجموعه فرهنگی ورزشی مهرگان این شرکت دایر شده است.

حبیبی نژاد اظهارداشت: در نمایشگاه کتاب شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران کتابهایی با عناوین مذهبی، عمومی، تاریخی، ادبی، کودک و نوجوان، کمک درسی و همچنین بازیهای رایانه ای عرضه شده است.

وی همچنین ارائه تخفیف ۳۰ درصدی برای بازدیدکنندگان را یکی از راه های تشویق مردم به کتاب خوانی عنوان کردو افزود: این نمایشگاه در مدت ۱۰ از سه شنبه ۱۳ بهمن برای عموم برپا شده است.

رئیس روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران یادآور شد: ساعت کار نمایشگاه کتاب شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران صبح ها از ساعت ۹ تا ۱۳ و بعدازظهر از ساعت ۱۵ تا ۲۱ خواهد بود.

کد خبر 3040683

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha