پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ بهمن ۱۳۹۴، ۱۸:۲۳

امیرعبداللهیان:

ملت عراق تروریسم را شکست خواهد داد/ پیامدهای منفی تجزیه عراق

ملت عراق تروریسم را شکست خواهد داد/ پیامدهای منفی تجزیه عراق

معاون عربی و آفریقای وزیر خارجه کشورمان با تأکید بر اینکه ملت عراق تروریسم را شکست خواهدداد، گفت: طرف‌هایی که از تجزیه عراق سخن می‌گویند، پیامدهای منفی آن را بر امنیت و ثبات منطقه نمی‌سنجند.

به گزارش خبرگزاری مهر، «هاشم الهاشمی» دبیرکل حزب فضیلت عراق و هیات همراه، امروز با حسین امیرعبداللهیان معاون عربی آفریقای وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

هاشم الهاشمی با تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، دستاوردها و موفقیت های کشورمان در عرصه های مختلف منطقه ای و بین‌المللی را افتخار جهان اسلام دانست و اظهار داشت: ملت ایران در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفته و نقش سازنده در تحولات منطقه ایفا می‌کند و همواره تجارب و دستاوردهای ایران، الگویی  برای رشد و توسعه دیگر کشورها خواهد بود.

وی با اشاره به چالش‌های سخت پیش روی ملت عراق به ویژه روند مبارزه با تروریسم تکفیری افزود: ما در عراق در سایه وحدت و وفاق ملی، خواهان توسعه کشورمان هستیم و معتقدیم که با وجود همه توطئه ها علیه کشورمان، خواهیم توانست با اتکا به اراده و ظرفیت‌های مردمی، عراق را به شکوفایی برسانیم.

بر اساس این گزارش، حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان نیز گفت: عراق برای جمهوری اسلامی ایران و منطقه از اهمیت فوق‌العاده ای برخوردار است. ما تحولات عراق را با دقت دنبال می‌کنیم و معتقدیم که ملت هوشمند و صبور عراق در سایه وحدت و درایت رهبران سیاسی و مذهبی، خواهد توانست تروریسم را شکست دهد و کشور را به توسعه و شکوفایی هرچه بیشتر رهنمون سازند .

وی افزود: برخی طرفهایی که از تجزیه عراق سخن میگویند، پیامدهای منفی آن را بر امنیت و ثبات منطقه نمی‌سنجند.

کد خبر 3041590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha