۲۶ اسفند ۱۳۸۴، ۱۰:۱۱

ساخت و سازهاي غيرمجاز منابع آبي تهران را تهديد مي كند

ساخت و سازهاي غيرمجاز منابع آبي تهران را تهديد مي كند

معاون استاندار تهران ساخت و سازهاي بي رويه در حاشيه رودخانه ها راموجب كاهش منابع آبي عنوان و افزود: مبارزه با ساخت و سازها در حاشيه رودخانه ها و زمين خواران از اصلي ترين وظايف فرمانداران ، شهرداران و بخشداران استان تهران است.

عبدالله روشن معاون سياسي - امنيتي استانداري تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعي مهر در كرج گفت: تلاشي كه پيش از اين براي جلوگيري از ساخت و سازهاي غيرمجاز صورت گرفته كافي نبوده است ؛ زيراامروز اين موضوع در ابعاد مختلف از جمله كمبود منابع آبي ما را با مشكل مواجه كرده است.

روشن افزود : برخورد با ساخت وسازهاي غير مجاز از اولويتهاي كاري استانداري تهران است و در اين خصوص فرمانداران نيز با قاطعيت عمل خواهند كرد.

معاون استاندار تهران تصريح كرد:  تمام روشهاي قانوني را براي برخورد با سازندگان بناهاي غيرمجاز، به كار مي گيريم و با زمين خواران نيز برخورد قاطع خواهيم داشت.

وي ارزش افزوده  زمين هاي تهران را يكي از علل عمده زمين خواري و گسترش ساخت و سازهاي بي رويه در اين استان عنوان و تاكيد كرد: اجازه فروش حريم ، تراكم بيش از اندازه و ساخت و سازغيرمجازرا در شهرستانهاي تهران نمي دهيم .

وي اظهار اميدواري كرد: در سال آينده به دنبال عزم جدي مسئولان براي برخورد با زمين خواري و جلوگيري از گسترش ساخت وسازهاي بي رويه، آمارآن كاهش يابد.

کد خبر 304161

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha