پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ بهمن ۱۳۹۴، ۲۲:۲۱

فرماندار کرمانشاه خبر داد:

۲۰۰ روستای استان کرمانشاه گازرسانی می‌شوند

۲۰۰ روستای استان کرمانشاه گازرسانی می‌شوند

کرمانشاه- فرماندار کرمانشاه گفت: عملیات گاز رسانی به ۲۰۰ روستای استان کرمانشاه در آینده در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، فضل الله رنجبر در مراسم بهره برداری از پروژه گازرسانی به ۱۱۴ روستای استان  کرمانشاه که به صورت نمادین در روستای چشمه سفید برگزار شد، اظهار داشت: امروز شاهد پیروزی دولت تدبیر و امید در عرصه دیپلماسی به ویژه مذکرات هسته‌ای هستیم و پروژه‌های در دست بهره برداری از جمله مواردی است که با تلاش های این دولت و پیگیری مردم به ویژه مناطق روستایی برای محرومیت زدایی در دستور کار قرار گرفته است.

رنجبر افزود: از ابتدای امسال بیش از ۷۳ پروژه عمرانی در زمینه آبرسانی به روستاها و احداث فضاهای آموزشی، گاز رسانی به۳۵ روستا با اعتباراتی بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان و نیز ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به ویژه در ایام دهه فجر به بهره برداری رسیده است.

فرماندار کرمانشاه با بیان اینکه در دولت پیشین تنها ۱۴ روستای استان از نعمت گاز بهره‌مند شده بودند، یادآور شد: با وجود مشکلات اقتصادی دولت، امروز شاهد گازرسانی به حدود ۱۲۰ روستا در حوزه شهرستان‌های استان کرمانشاه هستیم که ۲۰۰ روستای دیگر نیز طی آینده نزدیک عملیات گاز رسانی را در پیش‌رو خواهند داشت.

رنجبر در ادامه گفت: در شهرستان‌های هلشی، ماهیدشت، کوزران و مرکز بخش بیلوار از نعمت گاز بهره مند شده‌اند و در حال حاضر پروژه گازرسانی سرعت بیشتری گرفته تا سایر روستاها از جمله باینگان، ریجاب، نوسود، حمیل و... از نعمت گاز طبیعی بهره مند شوند.

وی از اهالی روستای چشمه سفید با عنوان مردمانی صبور، انقلابی، ولایت مدار و همسو با ارزش های نظام یاد کرد و اظهار داشت: همچنین زنان فعال این روستا در پیگیری و رفع مشکلات و مسائل روستا بسیار تلاشگر و نقش آفرین بوده‌اند.

فرماندار کرمانشاه خاطر نشان کرد: همچنین ۲ مشکل اجرای فنی دور برگردان و احداث پل هوایی بین ۲ روستای چشمه سفید و اقمار حاجی عزیز که از سوی اهالی مطرح شده با همکاری و مساعدت معاونت استانداری پیگیری می‌شود و با تکمیل طرح‌های هادی مشکلات عمرانی برطرف خواهد شد.

رنجبر با تاکید بر اینکه با افتتاح و گازرسانی به ۱۱۴ روستا برای ایمن سازی باید هرگونه حفاری با همکاری شرکت گاز استان انجام شود، گفت: با این اقدام از نشت گاز و سایر حوادث ناشی از آن جلوگیری به عمل خواهد آمد.

فرماندار کرمانشاه اظهار داشت: پروژه ۷۰۰ واحدی مسکن مهر با پشتیبانی منطقه یک ارتش را در دستور کار داریم که با پیگیری مناسب، سریعتر به نتیجه‌ای مطلوب خواهد رسید.

کد خبر 3043558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha