پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

العامری:

خاتمه جنگ در عراق منوط به ریشه کنی تروریسم در سوریه است

خاتمه جنگ در عراق منوط به ریشه کنی تروریسم در سوریه است

دبیر کل سازمان بدر عراق با اشاره به ارتباط ناگسستنی حوادث سوریه و عراق با یکدیگر، پایان جنگ در کشورش را منوط به افول و نابودی تروریسم در سوریه دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه السومریه، هادی العامری در مراسم بزرگداشت تعدادی از اعضای سازمان بدر که در دفاع از حرم حضرت زینب(ع) در سوریه شهید شده اند گفت: من قبلا گفته ام که نبرد در سوریه و عراق یکی است و خطر از سوریه به عراق می رسد.

وی افزود: اگر امروز از حرم حضرت زینب(ع) دفاع نکنیم فردا باید از حرم امام حسین(ع) دفاع کنیم.اگر جنگ در سوریه پایان نباید در عراق به پایان نخواهد رسید و اگر تروریسم در سوریه باقی بماند عراق رنگ ثبات نخواهد دید.

العامری تاکید کرد: امروز پیروزی بزرگی در سوریه رقم خورده و این خشم و عصبانیت سعودی ها و ترکیه را به دنبال داشته است و درخواست هایی برای آتش بس مطرح شده است که قبلا یعنی زمانی که داعش کنترل اوضاع را داشت مطرح نمی شد.

دبیر کل سازمان بدر عراق بیان کرد: راه نبل و الزهراء که قطع شد آخرین راه ترکها به سوی داخل سوریه بود و پایان تروریست ها در سوریه خواهد بود.

کد خبر 3044512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha