پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

ادامه هتک حرمت های صهیونیستها به مسجدالاقصی

ادامه هتک حرمت های صهیونیستها به مسجدالاقصی

شهرک نشینان رژیم صهیونیستی همچنان در سایه حمایت های نیروهای امنیتی این رژیم به هتک حرمت های خود به مسجدالاقصی ادامه می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، شهرک نشینان رژیم صهیونیستی همچنان به سریال هتک حرمت های خود به مسجدالاقصی ادامه می دهند.

بر اساس این گزارش، نظامیان رژیم صهیونیستی با اتخاذ تدابیر شدید امنیتی در اطراف مسجدالاقصی، راه ورود شهرک نشینان به این مسجد را هموار کردند.

به دنبال ورود شهرک نشینان به داخل صحن های مسجدالاقصی، درگیری شدیدی میان فلسطینیان و نظامیان صهیونیست درگرفت.

شاهدان عینی از بازداشت چند جوان فلسطینی حاضر در مسجدالاقصی توسط نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی خبر می دهند.

رسانه های فلسطینی اعلام کردند شهرک نشینیان با هدف ایجاد هرج و مرج در سرزمین های اشغالی و به راه انداختن درگیری با فلسطینیان دست به این اقدام زدند.

خبر دیگر اینکه شماری از جوانان فلسطینی امروز دوشنبه با ورود به ساختمان صلیب سرخ در کرانه باختری اقدام به بستن این ساختمان کردند.

جوانان فلسطینی اعلام کردند که این اقدام را در اعتراض به سکوت سازمان صلیب سرخ در قبال وضعیت جسمانی وخیم «محمد القیق» انجام داده اند.

گفتنی است، «محمد القیق» خبرنگار فلسطینی در بند رژیم صهیونیستی از حدود ۸۰ روز پیش دست به اعتصاب غذا در زندان های رژیم صهیونیستی زده و هم اکنون وضعیت جسمانی وی بسیار وخیم گزارش شده است.

کد خبر 3044881

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha