پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ بهمن ۱۳۹۴، ۱۲:۰۹

اندازه گیری گلوکز خون بدون ایجاد جراحت

اندازه گیری گلوکز خون بدون ایجاد جراحت

محققین ژاپنی موفق به ابداع شیوه ای شده اند که می توان با کمک لیزر از روی پوست، میزان گلوکز خون را محاسبه کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این شیوه جدید دیگر نیازی به ایجاد شکاف کوچک بر روی انگشت دست برای گرفتن نمونه خون نیست و با کمک لیزر و بدون ایجاد جراحت می توان میزان گلوکز را سنجید.

در این روش محققین ژاپنی از اشعه مادون قرمز از فاصله دور استفاده می کنند که بدون ضرر است و می توان با آن به اندازه گیری میزان گلوکز خون با دقت بسیار بالایی پرداخت.

این درحالی است که در روش های فعلی، نور اشعه مادون قرمز از نزدیک یا فاصله میانی به بدن تابیده می شود. از آنجایی که گلوکز در خون، نور را با طول موج های مشخص جذب می کند، در این روش جدید که اشعه مادون قرمز از دور تابیده می شود،  اندازه نور برای جذب گلوکز محاسبه می شود تا میزان آن بطور دقیق به دست آید.  

در شیوه جدید، طول موجی با ۱۰ میلیونیم متر توسط نور اشعه مادون قرمز از دور تابیده می شود که بطرز قابل توجهی گلوکز آن را جذب می کند.

در این شیوه، محاسبه میزان گلوکز خون با ضریب خطای کمتر از ۲۰ درصد است.

همچنین محققین ژاپنی می گویند، این تکنیک برای استفاده بالینی به اندازه کافی دقیق است و در آینده نزدیک با بهینه تر کردن این روش می توان در آزمایشگاه از آن بهره برد.

کد خبر 3045013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha