پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ بهمن ۱۳۹۴، ۸:۴۶

رئیس سازمان امور دانشجویان:

وزارت علوم برنامه‌ای برای افزایش ظرفیت بورس خارج ندارد

وزارت علوم برنامه‌ای برای افزایش ظرفیت بورس خارج ندارد

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: ظرفیت اعزام دانشجویان برای بورس خارج از کشور در سال آینده تغییری نخواهد داشت و مانند سال های گذشته حدود ۱۰۰ نفر بورس خواهند شد.

مجتبی صدیقی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: باتوجه به اینکه وزارت علوم برنامه ای برای افزایش ظرفیت بورس خارج از کشور ندارد بنابراین میزان ظرفیت بورس خارج از کشور سال آینده نیز مانند امسال خواهد بود.

وی افزود: اولویت وزارت علوم اعزام دانشجویان دکتری به خارج از کشور برای دوره های کوتاه مدت است که برنامه داریم ظرفیت این اعزام ها را در سال آینده افزایش دهیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: افزایش ظرفیت دانشجویان به دوره های کوتاه مدت خارج از کشور متناسب با میزان بودجه خواهد بود.

رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: از دانشگاه ها درخواست کردیم نیازهای خود را برای بورس خارج از کشور در رشته های خاص و متناسب با چارچوب نقشه جامع علمی کشور به این سازمان ارئه کنند که تاکنون بسیاری از دانشگاه ها نیازهای خود را اعلام کرده اند.

صدیقی خاطرنشان کرد: نیازهای دانشگاه ها برای بورس خارج از کشور در شورای مرکزی بورس بررسی می شود و از این طریق سهمیه ها مشخص خواهد شد.

وی عنوان کرد: سهمیه های تعیین شده به سازمان سنجش اعلام می شود تا در دفترچه راهنمای پذیرش دوره دکتری اعمال شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: پس از پذیرش اولیه دانشجویان به دانشگاه های محل قبولی برای انجام مصاحبه معرفی می شوند و نتایج به وزارت علوم برای بررسی ارسال می شود و در نهایت پذیرفته شدگان نهایی معرفی خواهند شد.

کد خبر 3045766

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha