پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ بهمن ۱۳۹۴، ۹:۴۱

احتمال عدم حضور ورزشکاران آمریکایی در المپیک ریو؛

اوباما خواستار یک میلیارد و۸۰۰ میلیون دلار برای مبارزه با زیکا شد

اوباما خواستار یک میلیارد و۸۰۰ میلیون دلار برای مبارزه با زیکا شد

رئیس جمهور آمریکا از کاخ سفید درخواست کرده مبلغ یک میلیارد و هشتصد میلیون دلار را به مبارزه با ویروس زیکا اختصاص دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ویروس زیکا تا به حال ۲۶ کشور آمریکای لاتین را دربرگرفته با این حال هنوز مواردی در ایالات متحده آمریکا مشاهده نشده است. 

این بودجه صرف برنامه های کنترل پشه ناقل این بیماری خواهد شد. در ضمن تحقیقات برای ساخت واکسن این بیماری و نیز برنامه های پژوهشی در سطح گسترده به ویژه برای زنان باردار، از جمله مواردی هستند که رئیس جمهور آمریکا به آنها اشاره کرده است.

بر پایه گزارش نیویورک تایمز، تا به حال انتقال ویروس فقط از طریق پشه به اثبات رسیده است. 

باراک اوباما طی مصاحبه ای اعلام کرد: خبر خوب این است که این بیماری به مانند ابولا نیست. بسیاری از مردم حامل این ویروس هستند و اصلا نمی دانند که آن را دارند. آنچه اکنون می دانیم، این است که این ویروس برای زنان باردار و آنهایی که می خواهند باردار شوند مشکل آفرین است.

طبق اعلام نیویورک تایمز، ۸۲۸ میلیون دلار قرار است به مرکز کنترل بیماری و جلوگیری از گسترش ویروس تخصیص یابد و ۲۰۰ میلیون دلار هم صرف پژوهش برای تولید واکسن می شود. 

موضوع ویروس زیکا به قدری برای آمریکایی ها جدی است که ورزشکاران المپیکی این کشور شاید برای جلوگیری از آلوده شدن به این ویروس، از حضور در ریو ۲۰۱۶ امتناع کنند. 

 

 

کد خبر 3045793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha