پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ اسفند ۱۳۸۴، ۱۶:۴۷

فرمانده انتظامي تهران بزرگ خبرداد :

صدور برگه‌هاي ارشادي به جاي برگه‌هاي جريمه براي تخلفات جزئي رانندگان

صدور برگه‌هاي ارشادي به جاي برگه‌هاي جريمه براي تخلفات جزئي رانندگان

فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ از صدور برگه هاي ارشادي به جاي قبوض جريمه براي تخلفات جزئي رانندگان در ايام نوروز خبرداد .

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر سردار مرتضي طلايي صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به استقرار روزانه 2 هزار و 500 مامور راهنمايي و رانندگي در سطح مناطق شهر تهران ، تصريح كرد : اين در حالي است كه براي تخلفات سنگين همچنان قبوض جريمه صادر خواهد شد .

وي افزود :  در هر 24 ساعت 7 هزار مامور انتظامي از جمله پليس راهنمايي و رانندگي، آگاهي، پليس امنيت و كلانتري‌ها در بخش هاي اجرايي وظايف خاص خود را انجام خواهند داد .

وي با اشاره به تشكيل قرارگاه نوروزي با استفاده از ظرفيت‌ هاي موجود نيروي انتظامي و همكاري ساير دستگاه‌ ها در ايام نوروز ، اظهار داشت : آتش ‌نشاني، اورژانس، شهرداري و تمام دستگاه‌ هاي خدماتي جهت برقراري امنيت مردم در مركز فرماندهي نيروي انتظامي تهران بزرگ مستقر شده تا در صورت وقوع هر گونه اتفاقي بلافاصله در موقعيت‌هاي مورد نظر حاضر شوند.

طلايي با اشاره به استقرار شبانه‌ روزي 600 واحد گشت خودرويي و موتورسوار در سطح شهر تهران ، گفت : در اين ايام تمام ظرفيت‌هاي موجود در مراكز كلانتري همراه با نيروهاي واحدهاي انتظامي، پليس جنايي، پليس امنيت و معاونت مبارزه با مواد مخدر به منظور برقراري امنيت، پيشگيري و برخورد با مجرمان مستقر خواهند بود . 

وي در ادامه از استقرار پاسگاه هاي پليس سيار نوروزي در مبادي خروجي و ورودي‌هاي شهر تهران خبر داد .

فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ از استقرار 850 واحد گشت انتظامي به صورت شبانه‌روزي در سطح محلات ، تفرجگاهها و پارك‌هاي بزرگ شهر تهران به منظور برقراري نظم و انضباط  خبرداد و افزود : شهروندان پيش از سفر حتما بايد موضوع را به نزديكترين كلانتري اطلاع داده تا ماموران كلانتري امنيت بيشتري را براي اموال منازل آنها تامين كنند . 

سردار طلايي تصريح كرد : در ايام نوروز هر گونه حمل و نقل و اسباب كشي بايد با مجوز كلانتري صورت گيرد. 


 

کد خبر 304722

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha