پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ فروردین ۱۳۸۵، ۱۰:۳۲

فرماندار دليجان در گفت و گو با "مهر ":

پيام نوروزي رئيس جمهور بايد عملياتي شود

صمدي فرماندار شهرستان دليجان گفت: پيام نوروزي رئيس جمهور تاكيد مجدد بر رويكرد و اهداف دولت نهم بود و بايد با برنامه ريزي مناسب عملياتي شود.

غلامحسين صمدي در گفت و گو با خبرنگار "مهر" در اراك، عزت، نشاط و سازندگي عنوان شده در پيام نوروزي دكتر احمدي نژاد را تاكيدي بر مهمترين اهداف دولت نهم دانست و اظهار داشت: اين اهداف بايد منشور حركت مسئولان اجرايي در سال 85 باشد.

 

وي افزود: تثبيت قيمت ها، رونق اشتغال، توجه به مسائل جوانان و حل مشكلات آنان و تبيين حقوق شهروندي مي تواند ما رار در مسير ازندگي و نشاط سوق دهد.

 

فرماندار دليجان مهمترين دستاورد سال سال گذشته را تثبيت اراده اعتقادي ملت بر كرسي انتخابات خواند و گفت: مردم ثابت كردند همچنان متكي به اعتقادات ديني و انقلابي خود هستند و خواستار گسترش عدالت در جامعه مي باشند.

 

صمدي وظيفه دولت و مسئولان را نسبت به راي مردم سنگين خواند و گفت: بايد با تلاش خود به نيازهاي مردم را پاسخ دهيم.

 

وي همچنين با اشاره به  نامگذاري سال جديد از سوي رهبر معظم انقلاب به نام پيامبر اعظم (ص) گفت:  اين نامگذاري مي تواند فرصتي براي تجليل از شخصيت شامخ رسول رحمت و مهرباني و شناساندن و تبيين كارهاي وي و ايجاد زمينه وحدت بيشتر مسلمانان جهان باشد.

کد خبر 305991

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha