دكتر حسن ابوالقاسمي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : سازمان انتقال خون از صبح امروز با تشكيل ستاد ويژه اي در آماده باش كامل بسر برده است به طوري كه به تمام استانهاي همجوار شامل اصفهان ، اراك ، كرمانشاه ، ايلام و كردستان ابلاغ شده كه ذخيره فراورده هاي خوني خود را تقويت كنند.
وي با اشاره به ذخيره 6 هزار واحد خون در استان لرستان كه از قبل به همين منظور پيش بيني شده بود ، اظهار داشت : صبح امروز نخستين محموله خون از استان كرمانشاه عازم بروجرد شد و همچنين واحدهاي فعال سازمان انتقال خون در استان لرستان و استانهاي معين به صورت محدود آماده خون گيري از مردم بويژه در زمينه گروههاي خوني منفي هستند .
دكتر ابوالقاسمي افزود : تا كنون حدود 110 واحد خوني در مناطق زلزله زده لرستان مصرف شده و در حال حاضر نيز 160 واحد خوني جايگزين از استانهاي همجوار به منطقه زلزله زده ارسال شده است .
رئيس سازمان انتقال خون تصريح كرد : هنوز نيازي به اهداء خون مردم تهران در اين زمينه نداريم .
نظر شما