به گزارش خبرگزاري "مهر" ، سردار سيد محمد حجازي در خصوص مشاركت بسيجيان در رزمايش بزرگ پيامبر اعظم (ص) گفت: تعدادي از بسيجيان گردانهاي عاشوراي مناطق بوشهر، هرمزگان و ماهشهر به يگانهاي عملياتي نيروي دريايي سپاه پاسداران مامور شده و تحت فرماندهي اين يگانها جهت شركت در رزمايش درآمدند و درم ناطق دريايي بندرعباس، بوشهر و ماهشهر عمليات دفاع از كوي و برزن، امداد و نجات، ضد هلي برن و عمليات تاخيري را انجام خواهند داد و در واقع 2000 نفر از بسيجيان به يگانهاي نيروي دريايي سپاه مامور شده و همچنين 3500 نفر از بسيجيان گردانهاي عاشورا در رزمايشي زميني كه پشتيباني كننده هستند در رزمايش پيامبر اعظم شركت دارند.
وي افزود: رسته هاي گوناگوني از بسيجيان در اين رزمايش به كار گرفته مي شوند و نيروهاي شناوري، تفنگدار، غواص و رزمايش مربوط به زمين بسيجيان مشاركت خواهند داشت.
فرمانده نيروي مقاومت بسيج با اشاره به مشاركت مردم در اين رزمايش گفت: يكي از خصوصيات بارز اين رزمايش شركت گروههاي مردمي و بسيجي همراه با شناورهاي خود در رزمايش پيامبر اعظم (ص) است كه بسياري از افراد بومي با استفاده از امكانات دريايي خود در اين رزمايش شركت كرده و به پشتيباني آن مي پرداختند.
سردار حجازي در خصوص آمادگي بسيجيان در دفاع از ايران اسلامي افزود: بدون شك در حال حاضر بسيج در بهترين شرايط آمادگي هم از لحاظ تعداد و هم از لحاظ تجهيزات و آموزش ها قرار دارد و مهمتر اينكه بسيجيان از روحيه بسيار بالايي برخوردار و آماده دفاع از جمهوري اسلامي ايران مي باشند.
وي با اشاره به عملكرد نيروي مقاومت بسيج در ايام نورز گفت: علاوه بر شركت در رزمايش پيامبر اعظم (ص)، اعزام كاروانهاي راهيان نور به مناطق عملياتي 8 سال دفاع مقدس، همكاري و همياري با نيروي انتظامي در برقراري امنيت در شهرها و جاده ها به منظور رفاه مردم و امدادرساني به مصيبت ديدگان استان لرستان بر اثر زلزله از برنامه هاي مهم نيروي مقاومت بسيج در ايام نوروز مي باشد.
وي در خصوص امدادرساني بسيجيان به مردم زلزله زده استان لرستان نيز گفت از آغاز زمين لرزه 3 گردان بسيجي و 3 گردان از برادران پاسدار منطقه مقاومت لرستان در امداد رساني در خدمت مردم بودند و ياري هموطنان عزيز و آسيب ديده در استان لرستان شتافتند.
نظر شما