به گزارش خبرنگار اعزامي "مهر"، فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي پس از پايان آخرين مرحله رزمايش بزرگ پيامبر اعظم (ص) در جمع خبرنگاران حاضر در اين منطقه اظهار داشت: اين مانور مشترك و به فرماندهي نيروي دريايي سپاه با موفقيت كامل به پايان رسيد و تمامي اهداف مد نظر و طرحهاي عملياتي كه براي آن برنامه ريزي شده بود كاملا به مرحله اجرا در آمد.
وي افزود: در آخرين مرحله رزمايش كه صبح امروز برگزار شد حدود 1250 شناور شامل انواع شناورهاي رزمي، پشتيباني و زير سطحي در كنار پرواز قدرتمندانه هواپيماها و انواع بالگردهاي سپاه و ارتش حضور داشتند.
وي برگزاري موفق اين رزمايش را نشان دهنده اقتدار ملي و صلابت نيروهاي مسلح دانست و گفت: آنها نشان دادند كه براي دفاع همه جانبه از استقلال، منافع ملي و دستاوردهاي انقلاب اسلامي با تمام قدرت آماده ايم.
سرلشگر صفوي تاكيد كرد: آمادگي بالاي نيروهاي مسلح كشورمان هيچ گونه تهديدي بر ضد كشورهاي همسايه ايران نيست و ما اساسا كشورهاي همسايه را به عنوان تهديد قلمداد نمي كنيم.
وي اضافه كرد: ما تهديد ايران را متوجه حضور قدرتهاي فرامنطقه اي مي دانيم و اميدواريم آنها آنچه را كه لازم است از اين رزمايش بزرگ متوجه شده باشند چون دسته هاي اطلاعاتي و 125 شناور آنها در منطقه خليج فارس و درياي عمان بر انجام اين رزمايش نظارت داشتند و توان و اقتدار يگان هاي مختلف ما را به دقت مشاهده كردند.
فرمانده كل سپاه در ادامه اظهار داشت: امنيت منطقه خليج فارس و جمهوري اسلامي به هم پيوسته است و نا امني احتمالي در اين منطقه متوجه نيروهاي فرامنطقه اي نيز خواهد بود.
وي در پايان ابراز اميدواري كرد امنيت منطقه خليج فارس با خروج نيروهاي بيگانه به دست كشورهاي منطقه تامين شود و گفت: خليج فارس منطقه اي بايد منطقه صلح و آرامش پايدار باشد چرا كه اين موضوع به نفع همه كشورها از جمله دولتهايي است كه صنعت و حيات آنها به انرژي اين منطقه وابسته است.
نظر شما