پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ فروردین ۱۳۸۵، ۱۵:۲۳

كودكان ايراني در مسابقه نقاشي ژاپن درخشيدند

مسابقه بين‌المللي نقاشي اينوهيكاري ژاپن يك كودك شش ساله ايراني را شايسته دريافت نشان نقره و ديپلم افتخار خود دانست.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، روابط عمومي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان اعلام كرد مهديس نشاط‌ وحيد 6 ساله از تهران اين جايزه را در حالي به خود اختصاص داد كه بيش از 51هزار اثر نقاشي از 62 كشور جهان در اين رقابت معتبر هنري شركت كرده بودند.

همچنين سهند رحماني، پسر 6 ساله تهراني، نيز ديپلم افتخار اين مسابقه را كه سيزدهمين دوره آن در ژاپن برگزار شد از آن خود ساخت. موضوع اين مسابقه توسط برگزار كنندگان آن آزاد اعلام شده بود.

مسابقه نقاشي اينوهيكاري ژاپن از معتبرترين رقابت‌هاي هنري در اين عرصه در سطح جهان است كه هر سال توسط انجمني به همين نام كه يك نهاد غيرانتفاعي وابسته به سازمان تعاون ملي كشاورزي ژاپن است برگزار مي‌شود. كانون 94 اثر نقاشي اعضاي خود را به اين رقابت هنري ارسال كرده بود.
کد خبر 309560

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha