پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ فروردین ۱۳۸۵، ۱۰:۱۳

تنهايي جوانان موجب تمايل آنان به مصرف قرص هاي روانگردان مي شود

تنهايي جوانان موجب تمايل آنان به مصرف قرص هاي روانگردان مي شود

با توجه به اينكه مصرف قرص هاي روانگردان بسيار آسان تر از انواع مواد مخدر ديگر است و عوارض به مراتب شديدتر دارد ، بايد علل مصرف آن ريشه يابي شود.

به گزارش خبرگزاري مهر ، يكي از دلايل تمايل افراد به ويژه جوانان به مصرف مواد مخدر ، تنهايي آنان در عصر سرد فن آوري است. در حال حاضر عموما مشغله والدين بيشتر شده و وقت كمتري را با فرزندان سپري مي كنند.

آسيب شناسان معتقدند: يكي از نيازهاي اصلي بشر اين است كه شنيده شود و مورد تاييد قرار گيرد. وقتي والدين كنار فرزندان حضور ندارند يا آنقدر خسته و بي حوصله هستند كه انگيزه اي براي شنيدن مسائل فرزندان ندارند ، موجب احساس تنهايي در فرزند شده و زمينه را براي نفوذ دوستان مساعدتر مي كند.

از طرف ديگر ، نوجواني سن تمايل به داشتن هيجان است. نوجوانان بايد انرژي فعال خود را به طريقي تخليه كنند. وقتي منزل به جاي اينكه جايگاه محبت و عاطفه و صميميت باشد ، صرفا استراحتگاهي براي رهايي از خستگي فعاليتهاي خارج از منزل باشد استفاده از مواد مصنوعي براي ايجاد شادي و هيجان كاذب تعجبي ندارد.

به همين دليل بهتر است والدين ارتباط خود را با فرزندان افزايش دهند و با حضور موثر در كنار آنان ، مانع احساس نياز فرزندان به پر كردن خلاء عاطفي از طرق منفي شوند.

کد خبر 309651

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha