به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از الجزيره نت، عمرو موسي دبير كل اتحاديه عرب و نمايندگان دائمي آن از وجود فيلمي موثق از اقدامات مخفيانه اسرائيل در مسجد الاقصي، مطلع شدند.
اين فيلم موثق توسط گروهي از فلسطينيان به رياست شيخ عكرمه صبري مفتي قدس و فلسطين به اتحاديه عرب ارائه شده است.
در اين فليم اسرائيل به ساخت كنيسه، موزه و مزار يهوديان در سمت غربي مسجد الاقصي نزديك تأسيسات برقي اقدام كرده است كه از قبه مسجد الاقصي 96 متر فاصله دارد.
شيخ عكرمه صبري با ارائه اين فيلم به وزيران خارجه عرب و سازمانهاي مسئول خواستار فشار بر اسرائيل و توقف سريع اين اقدامات شد.
عمرو موسي دبير كل اتحاديه عرب با ديدن اين فيلم اظهار داشت: اين فيلم موثق و بسيار مهم را به وزيران عرب، واتيكان، دبير كل سازمان ملل متحد و نمايندگان اتحاديه عرب ارائه خواهد داد تا اقدامات و حفريات پي درپي اسرائيل زير مسجد الاقصي را فاش و آنها را رسوا كنند.
عكرمه صبري طي يك كنفرانس خبري از كوتاهي عملكرد سازمان يونسكو در عدم پاسخگويي به درخواست فلسطين در خصوص حفظ ميراث و آثار تمدن اسلام و مسيحيت در فلسطين اظهار تأسف كرد.
همچنين وي از كميته قدس وابسته به سازمان كنفرانس اسلامي به شدت انتقاد كرد و گفت: كميته قدس در سطحي نيست كه بتواند با تعرضاتي كه قدس و مسجد الاقصي با آن مواجه است، مقابله كند.
شيخ عكرمه از اين كميته خواست كه با تعدي و تعرضي كه شهر قدس با آن مواجه است به طور فعال تري برخورد كند و اشاره كرد كه اسرائيل چند سال است كه به طور مخفيانه اين حفريات را انجام مي دهد و هدف آنها از اين اقدام يهودي سازي و ترويج يهوديت در قدس است و اين حفريات جزئي از اقدامات آنهاست.
احمد ميل زعابي سفير امارات پيشنهاد داد كه اين فيلم را به زبانهاي ديگر به ويژه به زبان انگليسي دوبله و آنرا ميان سفيران كشورهاي ديگر در مصر و وزيران امور خارجه عرب به منظور انجام اقدامات سياسي و اطلاع رساني در راستاي پرده برداري از اقدام ناشايست و مخفيانه اسرائيل توزيع كنند.
نظر شما