به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل ازخبرگزاري كويت، رئيس جمهوري عراق امروزسه شنبه خاطر نشان كرد: مبارزه با تروريست ها تهيه يك طرح سياسي و اقتصادي و نظامي فراگير را مي طلبد همچنانكه ما تلاش مي كنيم عناصر مسلح را دستگير كنيم و ما سعي مي كنيم كه آنها را متقاعد كنيم كه به روند سياسي بپيوندند.
طالباني پس از ديدار با شماري از رهبران و افسران وزارت كشور در كنفرانس خبري عنوان كرد : از لحاظ اقتصادي بايد فرصت كار در مناطق بحراني و آشوب زده را فراهم كنيم اما از بعد نظامي بايد بين نيروهاي مسلح و ساكنان مناطق بحران خيز همكاري كنيم تا با تروريست ها مبارزه شود .
رئيس جمهوري عراق ايفاي نقش نيروهاي نظامي عراق و فراهم كردن تجهيزات لازم براي مبارزه با تروريستها را مهم و ضروري خواند .
وي افزود : درعراق دو نوع تروريست وجود دارد نوع اول كه رهبرشان زرقاوي است و وابسته به گروه القاعده هستند وبايد از طريق نظامي با آنها مبارزه شود اما نوع دوم كساني هستند كه خودشان را مبارزان شريف مي نامند وكساني هم هستند كه عليه نيروهاي چند مليتي با خود سلاح حمل مي كنند ولي آنها ضرورت حضور نيروها را درك مي كنند و در صدد ورود به روند سياسي هستند.
جلال طالباني تاكيد كرد: دولت عراق همه را به تلاش مسالمت آميز فرا مي خواند و با چشم عقل به تمام كساني كه راه روند سياسي را درپيش گرفته اند نگاه خواهد كرد.
نظر شما