به گزارش خبرنگار اعزامي "مهر" به خراسان رضوي، آيت الله جنتي دبير شوراي نگهبان و امام جمعه موقت تهران شب گذشته در حاشيه مراسم ويژه اي كه در آن رئيس جمهور خبر پيوستن ملت ايران به كشورهاي هسته اي را اعلام كرد، درجمع خبرنگاران با اشاره به اعلام اين خبر توسط رئيس جمهور گفت: اكنون دشمنان از دست ما عصباني هستند و بايد از اين عصبانيت بميرند.
وي افزود: آنان در مقابل اراده راسخ ملت و مسئولان ايران هيچ كاري نمي توانند بكنند چون خدا با ماست .
وي در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه رسانه هاي غربي سفر وي را به عراق در راستاي مذاكره با آمريكا دانسته بودند اظهار داشت: اين از دروغ هاي شاخداري است كه نزد آنان فراوان است و در هر زماني از آن استفاده مي كنند .
امام جمعه موقت تهران در پاسخ به سئوالي ديگر درباره استعفاي وي از اين سمت گفت: من مكررا از رهبر معظم انقلاب خواهش كردم كه من را از امام جمعه موقت تهران معاف كنند ولي اين تقاضا را ايشان قبول نكرده اند.
نظر شما