مهتاب ملك زاده ، مدير فني سينما فرهنگ، ضمن بيان اين مطلب در گفت وگو با خبرگزاري "مهر" در مورد فرهنگ كارت و ويژگي هاي آن براي استفاده كنندگان گفت: متولي اين سيستم سينما فرهنگ است. اعتبار مبلغ اين كارتها از سي هزار تومان شروع و تا دويست هزارتومان است و اين سيستم از 15 فروردين 1385 در سينما فرهنگ اعمال مي شود.
وي تاكيد كرد: هر موقع اعتبار كارت به اتمام برسد مصرف كننده به سينما مراجعه مي كند تا دوباره آن را شارژ كند و در اختيار مشتركان اين كارت شماره تلفن هايي قرار مي گيرد كه بدون حضور مكرر در محل سينما فيلم مورد علاقه و جايشان را رزرو كنند و بليط به نامشان صادر گردد، تا در وقت و حضور چند باره در محل سينما جلوگيري شود.
اين مدير فني افزود: دارندگان اين كارت مي توانند كارتشان را دراختيار ديگران قرار دهند يا به صورت گروهي هم از اين كارت استفاده كنند . قيمت محاسبه شده بليطها همان قيمت ارائه شده در گيشه سينما فرهنگ است.
ملك زاده تاكيد كرد : اين كارت فقط در اكران عادي سينما فرهنگ اعتبار دارد و در زمان برگزاري جشنواره از آن نمي توان استفاده كرد.
نظر شما