پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ فروردین ۱۳۸۵، ۱۱:۵۴

سفير سابق انگليس در سازمان ملل:

موضوع هسته اي ايران بايد به شيوه ديپلماتيك حل و فصل شود

سفير سابق انگليس در سازمان ملل با هشدار به پيامدهاي هرگونه اقدام خصمانه در مورد برنامه هسته اي صلح آميز ايران خاطر نشان كرد كه اين موضوع بايد از طريق ديپلماسي حل و فصل شود.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از آسوشيتدپرس،"سرجرمي گرينستاك" كه پيش از سال 2003 سفير انگليس در سازمان ملل بود و در زمان حمله به عراق و پس از آن به عنوان سفير انگليس در بغداد فعاليت مي كرد،گفت :" بحران بر سر ايران به جاي استفاده از زور مي تواند از طريق ديپلماسي حل و فصل شود."

وي در گفتگو با بي بي سي با اشاره به فاجعه عراق به غرب و در راس آن به آمريكا درباره عواقب خطرناك هرگونه اقدام خصمانه و زور عليه ايران هشدار داد و گفت كه افراد(آمريكا) بايد به آخرين تصميمي كه اتخاذ كرده اند، نگاه كنند.

گرينستاك همچنين اذعان كرد كه در تهاجم به عراق كه توسط ائتلافي به رهبري آمريكا صورت گرفت، شوراي امنيت آن را تائيد نكرد.

به گزارش مهر ، در همين رابطموضه چندين بار اطلاعات افشا شده حكايت از آن داشته است كه آمريكا و انگليس در نشست هاي محرمانه خود تصميم گرفته بودند، حتي بدون تائيد شوراي امنيت نيز به عراق حمله كنند.

اين ديپلمات انگليسي در اين باره گفت : تهاجم به عراق ابهام داشت به خاطر اينكه افرادي در سراسر جهان بودند كه موافق شيوه اي كه پيش رفت، نبودند.

گرينستاك چنين توجيه كرد كه تهاجم به عراق قانوني بود، اما مشروعيت سياسي در پي اين اقدام وجود نداشت و نبايد اين روند درباره ايران هم اتفاق بيفتد.

کد خبر 311711

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha