پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ فروردین ۱۳۸۵، ۱۰:۳۴

رئيس اتحاديه توليد كنندگان لوازم صوتي و تصويري درگفتگو با "مهر":

قيمت لوازم صوتي و تصويري كاهش مي يابد

رئيس اتحاديه توليد كنندگان لوازم صوتي و تصويري گفت: قيمت لوازم صوتي و تصويري در سال‌جاري كاهش مي يابد.

حسن سانقه در گفتگو با خبرنگار اقتصادي مهر با اشاره به اينكه عوارض گمركي لوازم صوتي و تصويري همانند سال گذشته است، گفت: اين امرشرايط را براي توليد كنندگان داخلي دشوارتر نموده و به ضررآنها است.

و ي ، افزايش دستمزد به‌صورت جهشي را نيز از عواملي دانست كه موجب افزايش قيمت تمام شده محصولات مي شود واين درحالي است كه ثبات نرخ ارز به نفع وارد كنندگان اين كالاها خواهد بود.

رئيس اتحاديه توليد كنندگان لوازم صوتي و تصويري در باره وضعيت بازار لوازم صوتي و تصويري در سال جاري تصريح كرد: روندي نزولي براي اين بازارپيش بيني مي شود.

وي از كاهش قيمت هاي لوازم صوتي و تصويري در آغاز سال‌جاري خبر داد و خاطرنشان كرد:  شواهد حاكي از آن است كه قيمت لوازم صوتي و تصويري در ابتداي سال جاري نسبت به ماه‌هاي پاياني سال گذشته كاهش يافته و اين امر از آثار واردات است.

به گفته وي، درحال حاضر بازار آزاد لوازم صوتي و تصويري راكد و قيمت ها روندي نزولي دارند.

سانقه با اشاره به اينكه افزايش دستمزدها موجب افزايش قيمت تمام شده لوازم صوتي و تصويري توليد داخل مي شود، گفت: در اين ميان به علت واردات ، افزايش دستمزد روي فروش به مشتري اثري نخواهد داشت.

وي  ازكاهش 5 درصدي توليد  لوازم صوتي و تصويري در سال گذشته خبر داد و افزود: پيش بيني مي شود در سال جاري كاهش توليد افزايش بيشتري يابد.

رئيس اتحاديه توليد كنندگان لوازم صوتي و تصويري با اشاره به اينكه سالانه مصرف لوازم صوتي و تصويري از جمله تلويزيون افزايش  مي يابد ، تصريح كرد: اما در اين ميان، به علت واردات سهم توليد داخل كاهش مي يابد و اين امربه نفع واردات خواهد بود.

 

کد خبر 311715

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha