پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ فروردین ۱۳۸۵، ۱۲:۰۰

عصر امروز و در سالن اجلاس سران ؛

سومين كنفرانس بين‌المللي قدس با سخنان رهبر معظم انقلاب آغاز مي شود

سومين كنفرانس بين‌المللي قدس با سخنان رهبر معظم انقلاب آغاز مي شود

سومين كنفرانس بين‌المللي قدس و حمايت از حقوق مردم فلسطين عصر امروز با سخنان مقام معظم رهبري در سالن اجلاس سران در تهران آغاز به ‌كار خواهد كرد.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، كنفرانس بين المللي قدس و حمايت از حقوق مردم فلسطين به ميزباني مجلس شوراي اسلامي ايران بعد از ظهرامروز(جمعه) 25 فروردين و با حضور روساي سه قوه، مقامات لشگري و كشوري و روساي مجالس كشورهاي اسلامي در سالن اجلاس سران كشورهاي اسلامي در تهران برگزار مي شود.

در اين كنفرانس بين المللي بيش از 50 رييس مجلس كشورهاي جهان و نمايندگان آنها حضور دارند.

پس از سخنان رهبر معظم انقلاب، محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري ايران، غلامعلي حداد عادل رئيس مجلس شوراي اسلامي ، نبيه بري رئيس مجلس لبنان، سيد حسن نصرالله دبيركا حزب الله لبنان، رمضان عبدالله رهبر جنبش جهاد اسلامي فلسطين ، علي اكبر ولايتي و خالد مشعل رئيس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي حماس در اين اجلاس سخنراني خواهند كرد.

كنفرانس بين المللي قدس و حمايت از حقوق مردم فلسطين هرچند سال يكبار در يكي از كشورهاي اسلامي برگزار مي شود كه تهران براي دومين بار تاكنون ميزبان برگزاري آن بوده است.

بر پايه اين گزارش موضوع تحولات فلسطين در ماههاي اخيرو همچنين موضوع بازگشت آوارگان فلسطيني به موطن خود از جمله محورهاي اصلي اين همايش است كه به مدت سه روز در تهران و با حضور شخصيتهاي برجسته جهان اسلام مورد بررسي قرار مي گيرد.

در عين حال در ابن كنفرانس برخي از انديشمندان مسيحي از اروپا و يهوديان ضد صهيونيستي كه مقالاتي براي اين كنفرانس ارسال كرده‌ اند، در اين كنفرانس شركت خواهند كرد.

همچنين در اين كنفرانس مقالاتي با موضوعاتي همچون بازگشت آوارگان فلسطين به سرزمين اجدادي، دفاع از اماكن مقدسه متعلق به مسيحيان و مسلمانان، دفاع از دولت مستقل فلسطيني به پايتختي قدس شريف و دفاع از حقوق ملت فلسطين ارسال شده است.

کد خبر 311867

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha