نوعي اقدم نماينده اردبيل در مجلس در نشست شوراي برنامه ريزي و توسعه استان خواستار رعايت عدالت و شاخص هاي علمي در توزيع بودجه در استان شد.
نورالدين پيرمؤذن نماينده ديگر حوزه انتخابيه اردبيل هم دراين جلسه با اشاره به حضور گسترده مردم در عرصه هاي مختلف اجتماعي آن را ناشي از علاقه مردم به تغيير و تحول و اصلاح و ارتقاي تمام امور ونهايتاً رسيدن به رفاه عمومي دانست.
وي افزود: براي توسعه هر چه بيشتر استان به دو ركن نيروي انساني و منابع زير زميني نياز داريم كه به لحاظ وجود اين اركان بايد با فراهم نمودن بستر مناسب در مواردي چون توسعه امر گردشگري و توزيع اعتبار براساس نياز واقعي شاهد شكوفايي استان شويم.
سليمان فهيمي نماينده حوزه انتخابيه پارس آباد و بيله سوار هم دراين جلسه گفت: در توزيع اعتبارات بايد به بخش هايي كه منجر به توليد ارزش افزوده و ممانعت از مهاجرت روستاييان به شهرها مي شود هم توجه تا شاهد رشد همگن در سطح استان شويم.
ولي ملكي نماينده حوزه انتخابيه مشكين شهر در مجلس شوراي اسلامي هم به لحاظ پيگيري در انجام به موقع برنامه ريزي بودجه اي استان و عملياتي كردن آن از مسئولان استان قدرداني كرد و گفت: تخصيص 70 درصدي بودجه مصوب مجلس به استان هاي سردسير نظير استان اردبيل در نيمه اول سال, گام مهمي در اجراي سريع طرح هاي عمراني خواهد بود.
نظر شما