پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ فروردین ۱۳۸۵، ۱۱:۰۸

دبير نهمين جشنواره تئاتر دانشگاهي ايران:

اعزام گروه به جشنواره تئاتر دانشجويي فيليپين حق ماست

ايرج محرمي، دبير نهمين جشنواره بين‌المللي تئاتر دانشگاهي ايران، گفت: "طبق رايزني و ارتباطي كه ما با كرنيلو ديميتريو رئيس آكادمي ITI برقرار كرده‌ايم، بايد آثار جشنواره تئاتر دانشجويي فيليپين توسط داوران تئاتر دانشگاهي انتخاب شوند."

به گزارش خبرگزاري "مهر"، وي در گفتگو با ستاد خبري جشنواره تئاتر دانشگاهي ايران تصريح كرد: "دبيرخانه دائمي تئاتر دانشگاهي ايران مرداد ماه 84 نامه اي الكترونيكي خطاب به پروفسور كرنيلو ديميتريو ارسال كرد و طي آن متذكر شد كه گروههاي تئاتر دانشجويي ايران همواره از جشنواره هاي دانشجويي ITI محروم مي  مانند و دبيرخانه جشنواره بين المللي تئاتر دانشگاهي ايران تمايل دارد برگزيدگان جشنواره هاي خود را به جشنواره ها و كارگاههاي آموزشي شما اعزام كند."

وي در ادامه افزود: "ديميتريو نيز به فاصله 13 روز بعد دعوتنامه اي براي ما ارسال كرد و طي آن با اظهار اطلاع از برگزاري جشنواره تئاتر دانشگاهي ايران، برنامه هاي تئاتر دانشجويي خود را در سال 2006 اعلام و از ما دعوت كرد دو گروه تئاتر دانشجويي را در روزهاي 16 تا 30 مي 2006 به جشنواره جهاني مدارس تئاتر ITI كه در فيليپين برگزار مي شود اعزام كنيم. هزينه اين سفر براي هر نفر 1700 دلار به علاوه هزينه رفت و آمد ذكر شده بود."

محرمي در ادامه خاطرنشان كرد: "رئيس آكادمي ITI همچنين از ما دعوت كرد سه دانشجوي ايراني جهت حضور در كارگاه آموزشي سيانا كه از تاريخ 14 تا 16 جولاي (نيمه دوم تير ماه) برگزار مي شود، معرفي كنيم و هزينه آنها را 925 يورو اعلام كرد."

دبير نهمين جشنواره بين المللي تئاتر دانشگاهي ايران گفت: "با توجه به اينكه تشكيلات ما دانشجويي است و امكان پرداخت هزينه اين سفرها را نداريم بار ديگر با ديميتريو ارتباط برقرار كرده و موضوع را به اطلاع ايشان رسانديم، وي در پاسخ به ما 25 درصد تخفيف داد. بنابراين با توجه به تداخل زماني جشنواره فيليپين و جشنواره نهم تصميم گرفتيم به جاي برگزيدگان جشنواره اصلي برگزيدگان جشنواره مناطق را به جشنواره جهاني مدارس فيليپين اعزام كنيم."

وي در ادامه خاطرنشان كرد: "وظيفه اداره كل هنرهاي نمايشي اين است كه از گروههاي نمايش دانشجويي تنها حمايت كند و بهتر بود انتخاب گروه دانشجويي را به عهده تشكيلات دانشجويي مي گذاشت."

دبير نهمين جشنواره بين المللي تئاتر دانشگاهي ايران اظهار كرد: "اگر قرار است گروهي به نام گروه دانشجويي به جشنواره هاي دانشجويي خارج از كشور اعزام شود، بايد ساختار كاملا دانشجويي داشته باشند، نه اينكه دو نفر خاص هر سال انتخاب و به همراه گروهي كه چند نفر دانشجو در آن بازي مي كنند به عنوان گروه دانشجويي، آن هم با هزينه مركز، راهي اين جشنواره ها شوند."

محرمي افزود: "اداره كل هنرهاي نمايشي در حالي كه ادعاي حمايت از تئاتر دانشگاهي را دارد و كانون تئاتر دانشگاهي را راه اندازي مي كند، دو سال است كه به دعوتنامه هاي خارجي كه در آن از گروههاي دانشجويي ايران دعوت شده، پاسخي نمي دهد و هيچ نوع كمكي جهت اعزام گروههاي دانشجويي به خارج از كشور نمي كند."

کد خبر 312855

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha