پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ فروردین ۱۳۸۵، ۱۱:۰۱

بنابر اعلام گمرك:

39 ميليون دلار كالاي چمداني به آسياي ميانه صادر شد

39 ميليون و 300 هزار دلار كالا در سال 83 به صورت تجارت چمداني به كشورهاي آسياي ميانه صادر شد كه در مقايسه با سال قبل از آن 12 درصد رشد داشت.

به گزارش خبرگزاري مهر، گمرك ايران اعلام كرد: روزانه بيشترين صادرات چمداني به كشورهاي CIS يعني 6/46 درصد از كل آن در سال گذشته، از طريق گمرك آستارا صورت گرفت و گمركات لطف آباد با 4/20 درصد و سرخس با 7/11 درصد در رتبه هاي دوم و سوم قرار گرفتند.

صادرات چمداني به كشورهاي آسياي ميانه از طريق گمرك آستارا در سال 84 به 18 ميليون و 300 هزار دلار، از گمرك لطف آباد به 8 ميليون دلار و از گمرك سرخس به 4 ميليون و 600 هزار دلار رسيد.

براساس اين گزارش، سال گذشته صادرات چمداني از گمركات نوردوز ، بيله سوار ، لطف آباد و آستارا در مقايسه با مدت مشابه سال قبل از آن به ترتيب 113 ، 7/75، 5/75 و 47 درصد افزايش نشان مي دهد.

در همين مدت صادرات چمداني از گمركات باجگيران، پلدشتف سرخس، بندرانزلي و جلفا با كاهش روبرو بود.

 

کد خبر 312863

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha