پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ فروردین ۱۳۸۵، ۱۳:۲۳

مهاجم بوسنيايي برق شيراز در گفت و گو با "مهر":

براي بازي با استقلال لحظه شماري مي كنم/ در مورد فصل آينده تصميمي نگرفته ام

براي بازي با استقلال لحظه شماري مي كنم/ در مورد فصل آينده تصميمي نگرفته ام

من تا به حال مقابل تيم هاي بزرگ ليگ برتر مثل پرسپوليس، پاس و ذوب آهن گلزني كرده ام و اكنون براي بازي مقابل استقلال لحظه شماري مي كنم.

مشانويچ در گفت و گو با خبرنگار "مهر" ضمن بيان اين مطلب تصريح كرد: صادقانه بايد بگويم شناخت چنداني نسبت به تيم استقلال ندارم با اين حال اين تيم بايد تيم بزرگي باشد كه توانسته صدرنشيني ليگ برتر را از آن خود كند.ما در بازي مقابل استقلال براي پيروزي به ميدان مي رويم و روحيه بچه هاي تيم هم بسيارخوب است.

وي در ادامه افزود: از بازي روز جمعه، تماشاگران بسياري استقبال مي كنند و اين موضوع مي تواند انگيزه هاي ما را براي ارائه بازي بهتر بيشتر كند. برق شيراز مي تواند در بازي با استقلال به نتيجه قابل قبولي دست پيدا كند.

مشانويچ در پايان گفت: من در مورد فصل آينده هنوز با مسوولان برق شيراز صحبت نكرده ام ضمن اينكه از چند تيم ليگ برتري پيشنهاد دارم البته اولويت اصلي ام تيم برق است و اميدوارم بتوانم سال آينده را هم در اين تيم بازي كنم.

کد خبر 312917

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha