موسي قرباني در گفت و گو با خبرنگار پارلماني "مهر" اظهار داشت: در طول تاريخ مجلس، اين نخستين مرتبه است كه رئيس مجلس از سوي نمايندگان درباره اعتباري كه در اختيار اوست، مورد سئوال قرار مي گيرد.
وي با "نا درست دانستن اقدام نمايندگان در طرح سئوال از رئيس قوه مقننه درباره بودجه در اختيار وي" توضيح داد: رئيس مجلس همچون ديگر مسئولان كشور از جمله رئيس جمهور، مبلغي را خارج از رديف هاي پيش بيني شده در بودجه در اختيار دارد تا صرف برخي امور ضروري نمايد.
اين عضو هيات رئيسه مجلس، مبلغ بودجه سالانه در اختيار رئيس قوه مقننه را "30 ميليارد ريال" ذكر كرد و افزود: بيش از نصف اين مبلغ بايد در اختيار نمايندگان مجلس قرار گيرد و باقي مانده آن كه مشخص نيست همه آن هزينه شده باشد، براي اموري پيش بيني نشده به تشخيص رئيس مجلس مصرف مي شود.
قرباني "پرداخت وجه به خانواده يكي از نمايندگان متوفي مجلس به عنوان كمك هزينه برگزاري مراسم هاي او" و "پرداخت هزينه درماني يكي از كاركنان كم درآمد مجلس" را از جمله مواردي ذكر كرد كه اعتبار آنها از محل بودجه مذكور تامين شده است.
نماينده قائنات با تاكيد بر اين كه برخي موارد صرف مبلغ مذكور، امور خارج از مجلس مانند كمك هاي رئيس مجلس به نيازمندان و برخي طرح ها و پروژه ها در سفرهاي استاني است، خاطر نشان كرد: قطعا دكتر حداد عادل در هزينه كردن اعتبار در اختيار خود سختگيري مي كند و موردي را نمي توان يافت كه كمترين شبهه اي را داشته باشد.
سخنگوي هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي نيز در اين خصوص به خبرنگار "مهر" گفت: بر اساس قانون بودجه، از چند دوره گذشته وجهي خارج از محاسبات در اختيار رئيس جمهوري و رئيس مجلس شوراي اسلامي قرار مي گرفت كه اين روند ادامه يافته است.
محسن كوهكن افزود: مبلغي كه در اختيار رئيس مجلس قرار مي گيرد، كمتر از مبلغي است كه در اختيار رئيس جمهوري قرار مي گيرد و تقريبا 30 ميليارد ريال است.
به گفته سخنگوي هيات ريسه مجلس ، اين مبلغ به تشخيص رئيس مجلس صرف امور ضروري مختلف پيش بيني نشده در رديف هاي بودجه مي شود كه همه آن مختص نمايندگان نيست و هزينه كردن براي پاسخ گويي به خرده تقاضاهاي مراجعان به نمايندگان از حوزه هاي انتخابيه، بخشي از مورد استفاده مبلغ مذكور است.
كوهكن در عين حال از وجود نامه نماينده تبريز و 9 نماينده ديگر حداد عادل در خصوص بودجه در اختيار هيات رئيسه، اظهار بي اطلاعي كرد.
نظر شما