پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۴:۲۴

در آستانه سفر دكتر احمدي نژاد به استان زنجان؛

كشمير ايران آماده پذيرايي از رئيس جمهور

كشمير ايران آماده پذيرايي از رئيس جمهور

شهرستان طارم دره اي سرسبز ، پهن و ديدني است كه در زيبايي به كشمير ايران معروف است كه بين دو رشته كوه طارم و طالش واقع شده و در بخش جنوبي آن حوضه آبريز رود قزل اوزن قرار گرفته و به حوضچه منجيل و درياچه سد سفيدرود منتهي مي گردد.

به گزارش خبرنگار"مهر" در زنجان ، قله هاي مهم  طارم عبارتند از: روجلان، باركوله و سوره خاني كه در دامنه هاي جنوبي اين رشته كوه قرار گرفته است كه در درون آن رازها و علائم زندگي انسانهاي عصر حجر وجود دارد.

اين شهرستان از دو بخش مركزي وچورزق تشكيل شده و اقتصاد آن بر پايه كشاورزي بنا شده است .

محصولات مهم كشاورزي طارم عبارتند از برنج، گندم، يونجه، سيب زميني، پياز صادراتي، گوجه فرنگي، خيار، خربزه، حبوبات ، انار، گردو، فندق، زيتون از ديگر محصولات كشاورزي اين نقطه از كشور كه به هندوستان ايران شهرت يافته است.

طارم در سال 76 به شهرستان تبديل و مركزآن شهر آب بر است .

حميد شمس فرماندار طارم در گفت وگو با خبرنگار"مهر" در زنجان از آمادگي اين شهرستان براي استقبال رئيس جمهور خبر داد و گفت : فرمانداري طارم از اسفندماه سال گذشته با تشكيل چهار كميته، حفاظت و امنيتي، استقبال و پشتيباني، اجتماعي، تبليغات و اطلاع رساني براي اين سفر برنامه ريزي كرده است .

شمس مهمترين مشكلات طارم به نبود گاز، عدم راه ارتباطي مناسب با مركز استان اين جهت واقع شدن عنوان كرد و اظهار داشت : مردم شهر آب بر با امضاي طوماري 13 متري قصد دارند خواسته هاي خود را مستقيم به رئيس جمهور اعلام كنند. در اين طومار از رئيس جمهور خواسته شده با مصوب كردن راه ارتباطي شهر آب بر به مركز استان . شهرستان طارم را از بن بست خارج كند .

کد خبر 316861

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha