به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از آسوشيتدپرس، "كين گانگ" در كنفرانسي خبري اعلام كرد: ما اميدواريم طرفها از خود خويشتن داري و آرامش نشان دهند و از اقداماتي كه مي تواند تنش ها را افزايش دهد، پرهيز كنند.
وي همچنين با بيان اينكه موضوع هسته اي ايران در مرحله اي حساس قرار دارد، بار ديگر بر موضع كشورش براي حل ديپلماتيك موضوع هسته اي ايران تاكيد كرد.
اين سخنگو اعلام كرد: هنوز موضوع(هسته اي ايران) مي تواند به شيوه اي ديپلماتيك حل شود و برگزيدن شيوه ديپلماتيك انتخابي درست است كه به گفته وي چين و روسيه بارها بر آن تاكيد كرده اند.
همچنين درهمين رابطه راديو بين المللي چين اعلام كرد كه اختلافات هنوزدر شوراي امنيت در مورد موضوع هسته اي ايران زياد است و به گفته اين راديو دولتي صدوريك قطعنامه عليه ايران توسط آمريكا در شوراي امنيت آسان نخواهد بود.
اين راديو اعلام كرد كه افكار عمومي در ايران بر اين اعتقاد است كه شوراي امنيت سازمان ملل اين كشور را تحريم نخواهد كرد و يا به ايران حمله نمي كند و اينكه غرب در موضوع هسته اي از شيوه هاي نابرابر استفاده كرده اند و مردم اعتقاد دارند اسرائيل و ديگر همپيمانان آمريكا نيز همچون هند و پاكستان مشكلي در رابطه با برنامه هسته اي خود ندارند، پس چرا ايران نمي تواند اين كارها را انجام دهد، اين توهين و تبعيض به ايران به حساب مي آيد.
نظر شما