پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۴:۴۶

گزارش خبرنگار اعزامي مهر (4) / پس از حضور رئيس جمهور در ورزشگاه كارگران زنجان صورت گرفت:

استقبال كم نظير/ شعارهاي بي نظير

استقبال كم نظير/ شعارهاي بي نظير

پس از حضور رئيس جمهور در ورزشگاه كارگران شهر زنجان، استقبال و شعارهاي مطرح شده ازسوي مردم اين شهر توجه خبرنگاران را به خود جلب كرد.

به گزارش خبرنگار اعزامي "مهر"، پس از ايراد سخنان امام جمعه، استاندار و تني چند از نمايندگان زنجان، مردم اقدام به سر دادن شعارهايي كردند كه نسبت به سفرهاي گذشته از ابتكار بيشتري برخوردار بود.

برخي از اين شعارها به اين شرح است: "صل علي محمد، مرد عمل خوش آمد" "صل علي محمد، بوي عدالت آمد"، "سال رسول الله است، ايران عدالت خواه است، عمر ستم كوتاه است، صاحب زمان در راه است" و" دشمن جنايت مي كند خونريز است، دانش ما دانش صلح آميز است".

به گزارش "مهر"، استقبال مردم به نحوي است كه حتي با حضور دهها هزار نفري مردم زنجان در ورزشگاه كارگران هنوز بسياري از زنجاني ها در خيابان هاي منتهي به اين ورزشگاه حضور دارند و مشتاقانه خواهان ديدار رئيس جمهور هستند و قرار است رئيس جمهور تا دقايقي ديگر در جمع مردم به سخنراني بپردازد.

کد خبر 317896

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha